~Es napisał(a): Witam, chcę wymienic nagłośnienie w pegeocie. Chcę aby dźwięk był czysty i głęboki ale bez użycia skrzyni basowej. Pomoże ktoś w doborze sprzętu? :)
Akurat mam do sprzedania coś takiego. Sprzęt pierwsza klasa. Siedząc na tylnim siedzeniu włosy stawały na głowie :D
-radio z odtwarzaczem DVD Blaupunkt
-głośnik 2 membranowy Blaupunkt (800Watt)
-wzmacniacz 4 kanałowy Blaupunkt (1000Watt)
-kondensator Helix z wyświetlaczem napięcia
-pilot do sterowania subwooferem
-pilot do radia i wyświetlacza
Do tego jeszcze głośniki blaupunkta. Zamontowane w aucie wyglądało to tak. Jeśli jesteś zainteresowany to z chęcią sprzedam w dobrej cenie. tel. 663300054[img=1404900375_7t1drfs.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.