falco napisał(a): gdyby wyszli na ulice i rozpieprzyli Ratusz,pognali w ....tą ratuszową sitwę miałbym dla nich uznanie i na następnym tego typu ''spotkaniu'' byłbym obecny a tak?
~anonimowy napisał(a): Polske chciała UE ,a nie na odwrót.masz błędne dane.Polska bez UE jest potęgą ,węgiel ,miedż.złoto.ropa,gaz.właśnie dlatego wzięli nas do UE.Długo by tu dyskutować dlatego mądry potwierdzi,a głupi będzie drążył.dla zwykłego Kowalskiego UE nic nie wniosła,nawet cło nadal płace za auto jak sprowadzam.
bieda napisał(a): A takie stwierdzenia, że Polska bez UE to potęga to mnie najzwyczajniej śmieszą.
rafix0016 napisał(a): temat uciekł zupełnie .
protest nie dotyczył wystąpienia Polski z Unii tylko był protestem antyrządowym - dotyczącym łamania prawa i konstytucji przez członków tego rządu, co zostało nagrane i opublikowane przez redakcje gazety Wprost.
Dopisane 22.07.2014r. o godz. 06:01: *oczywiście nagrane przez kilka osób i dostarczone do redakcji gazety Wprost ;)
falco napisał(a): ja napisy ZOMO widziałem z bliska na własne oczy
~anonimowy napisał(a): .dla zwykłego Kowalskiego UE nic nie wniosła, nawet cło nadal płace za auto jak sprowadzam