Jęczeć to możesz ty. Ja w godzinach szczytu wracam z pracy jak dziesiątki innych osób. W tych najtłoczniejszych godzinach eLki mogą jeździć mniej uczęszczanymi ulicami. Czy to tak ciężko pojąć?
Jak były tematy w których ostrzegano przed skutkami WORDu w mieście ( miedzy innymi ja ) to było wielkie halo o egozizmie i korzysciach i promocji miasta, 3 dni jest WORD i juz są problemy a to się dopiero zacznie. Gdzie byliscie jak jeszcze mozna było protestowac? Teraz faktycznie pozostało kierowcom jęczęć. Osobiście nie będę stał na parkingu bo są korki i ktos wraca z pracy. Kursant zapłacił i bedzie jezdził w NORMALNYM ruchu drogowym czy się to komus podoba czy nie.w 100 000 miastach L ki były mniej widoczne, w naszym 38 tys miasteczku zawsze bedą jakims kłopotem.Madry Polak po szkodzie
Wczoraj: dojechałem do L na wysokości straży pożarnej. L jechało około 25-30 km/h. Jechaliśmy w stronę stacji PKP. Możliwości wyprzedzenie nie ma (znaki poziome - linie ciągłe a poza tym zbyt duży ruch z naprzeciwka) My jedziemy 25-30 km/h. Godzina około południa więc ruch duży. W L rozwalony PAN INSTRUKTOR, który ma gdzieś że jest ruch. I tak sobie jechaliśmy do skrzyżowania Chrobrego z 1000-lecia. L pojechało dalej prosto a ja skręciłem. Wiem że prędkość dopuszczona jest DO 50km/h i kursant się uczy ale trzeba też mieć na względzie że są inni uczestnicy dróg i też mają swoje prawa. A swoją drogą to co to za nauka jadąc cały czas starą obwodnicą miast z prędkością do 30 km/h. Będziemy wszyscy płakali jak zjadą tu L z miast ościennych -Lwówek, Chojnów, Zgorzelec, Pieńsk itd. Tam też są nauki jazdy i ludzie też będą chcieli jeździć po mieście egzaminacyjnym.... A wielu będzie się uczyło ruszać, auta będą gasły ze trzy zmiany świateł a wtedy najbardziej cierpliwi kierowcy będą się delikatnie mówiąc złościć. A wg. prawa Murphy'ego, stanie się tak, wtedy gdy najbardziej będzie się śpieszył bo coś tam... Wytrwałości życzę wszystkim kierowcom. I nie zapomnijcie przy wyborach, kto to dziadostwo do Bc sprowadził.
hu...ej baletnicy przeszkadza rąbek spódnicy.Korki ludzie co wy gadacie ,sami to co za worek ziemniaków prawko dostaliście dajcie im też się nauczyć a nie narzekać tylko !!
Zmoderowano 28.07.2014 godz.7:48 - powód: błędne i zbędne cytowanie (moderator)
~majętny Stef niezalogowany 28 lipca 2014r. o 10:37
Korki są ,bo za byle pierdołą jedziecie samochodem w miasto.
Jeżeli twierdzisz że Bolesławiec jest mały to dlaczego się nie przejdziesz tylko wozisz tyłek?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.