skorn napisał(a): falco napisał(a): zawsze jest wszystko ok. ale kiedy dojdzie do jakiejś tragedii ''objawia'' się wiele innych prawd...
Gdyby to była parada tzw. równości, to byś sie nawet nie zająknął, hipokrytesie. : )
modne jest stwierdzenie ''mijasz sie z prawda'' i właśnie tak jest w tej chwili :)
pisałem gdzieś w jakimś temacie o tym że żadna ''parada równości ''mi nie przeszkadza i tak samo jest w przypadku ''parady wiary''
jaka by ona nie była -jedna czy druga- nie zajmuje ona w moich myślach dużo miejsca bo nie identyfikuję się żadnym z tych środowisk bo...
-jestem hetero
- ''bliżej mi do potwora niż do przeora''
zauważ tylko jedno -nikt nie wyzywał ''pielgrzymów'' od oszołomów,katoli itp. a co się dzieje kiedy maszeruje sobie parada ''innych''
podstawą tej dyskusji jest to co jest normą w zachowaniach ,w porządku prawnym a mam prawo się denerwować kiedy łamie się moje prawo do poruszania się po drodze w imię ideałów innej grupy z którą się niekoniecznie zgadzam...
moje zdanie na temat gejów znasz więc nie będę tego powtarzał
są wolni jak ty czy ja i mają takie same prawa i obowiązki ale ty masz inne zdanie na ten temat
jak to się ma jednak to twojej ''walki'' o wolność ,demokrację itp.
i kto tu jest ''hipokratesem''?