~Bolesławianin napisał(a): Nie bardzo ,,kumam" ten żart... ??
Litości!
Panowie stoją w ringu.
Najbardziej znani na świecie polscy pięściarze to Gołota i Adamek.
Najwybitniejszy bolesławiecki bokser to RYSZARD Tomczyk.
A ROBERT Tomczyk (uwieczniony na zdjęciu) zwyciężył w konkursie na prezesa ORKI.
Teraz już KUMASZ ? ;)
~Bolesławianin niezalogowany 9 sierpnia 2014r. o 8:37
Dziękuję bardzo ,,łaskawco",że oświeciłeś mnie wiadomością kim są wymienieni w temacie panowie... :)
Ps: Litości...!!! Ja jednak nie w tym temacie jak zauważyłeś.
Bo gdybyś ,,kumał" to zrozumiałbyś,że chodziło mi o ,,wykorzystanie" w tym kiepskim żarciku postaci
Pana Przewodniczącego Rady Miasta... :)
Najlepszy przewodniczacy :) buhahahaha :) padlem... Jak to szla ostatnia wypowiedz przewodniczacego? "yyyyyyy, yyyy, mmmm,yyyy" Okolo 100 glosow w wyborach mial.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.