anielski napisał(a): Witam dziś bylem za Dobrą na grzybach.. w godzine uzbierałem 2 wiadra ;)
Podgrzybki ;)
Zastanawia mnie jedno gdy czysciłem je w domu i przekrajałem nie które po przekrojeniu barwily na niebiesko.. Czy to normalne u podgrzybka?
~iluminati napisał(a): w środę będzie piękna pogoda do 20 stopni bezchmurnie,więc idę na grzyby(strawa dla biedoty;cyt :baba na 4 rowery)zapraszam wszystkich serdecznie. :)
~ napisał(a):założe się o 70 ml łiskacza że mógłbym go z tobą wypić :*~iluminati napisał(a): w środę będzie piękna pogoda do 20 stopni bezchmurnie,więc idę na grzyby(strawa dla biedoty;cyt :baba na 4 rowery)zapraszam wszystkich serdecznie. :)
Ja nie idę bo nie ma już grzybów [pożarł je wszystkie ubogi fotograf 3-ech złomów],tak ,że odradzam. :P
~iluminati napisał(a):~ napisał(a):założe się o 70 ml łiskacza że mógłbym go z tobą wypić :*~iluminati napisał(a): w środę będzie piękna pogoda do 20 stopni bezchmurnie,więc idę na grzyby(strawa dla biedoty;cyt :baba na 4 rowery)zapraszam wszystkich serdecznie. :)
Ja nie idę bo nie ma już grzybów [pożarł je wszystkie ubogi fotograf 3-ech złomów],tak ,że odradzam. :P
~ napisał(a):szkoda wypije sam ;(~iluminati napisał(a):~ napisał(a):założe się o 70 ml łiskacza że mógłbym go z tobą wypić :*~iluminati napisał(a): w środę będzie piękna pogoda do 20 stopni bezchmurnie,więc idę na grzyby(strawa dla biedoty;cyt :baba na 4 rowery)zapraszam wszystkich serdecznie. :)
Nie mógł byś :|