~ napisał(a):
Wiesz przy korycie nie jestem, wyobraź sobie nawet działalność gospodarczą prowadzę - płacę uczciwie podatki i nawet ZUS - pracowników nie zatrudniam bo nie mam takiej potrzeby i zawsze biorę paragon - bo skoro ja płacę uczciwie podatki to inni też niech je regulują. I tyle w temacie. A ty człowieku prezentujesz postawę typowego polaczka: mnie się za darmo wszystko należy leczenie nauka, jazda autostradą ale podatki to niech płacą frajerzy. Dopóki tego typu ludzie są większościom w polskim społeczeństwie dopóty w tym kraju dobrze nie będzie
A czy ja gdzieś zachęcam do niepłacenia podatków do cholery?!
I jakie ,,za darmo się należy "?? O czym ty piszesz?
Gdybyś czytał/a dokładnie moje wypowiedzi , to zauważył/a byś ,że nie mogę prezentować postawy ,,typowego polaczka" bo dzięki wspaniałej opieki naszego państwa , przepisów ,ustaw i ,,zielonego światła " niestety byłem zmuszony opuścić naszą piękną ojczyznę.
Też płace podatki oraz składki wszelkiego rodzaju z tą małą różnicą ,że tu mogę z nich potem skorzystać i nie napycham kabzy złodziejom.
I zapewniam cię ,że nie wrócę bo mimo zapewnien pana Donka ,że Polacy będą masowo wracać do kraju ( co okazało się kolejnym kłamstwem w jego karierze ) jakoś tych powrotów nie widać i raczej nie zanosi się.
A jak nasz kochany rząd wraz z urzedem skarbowym na czele chcą uczciwości podatkowej to niech da społeczeństwu przykład takiej uczciwości a nie serwuje nam kolejne afery i przekręty od których ludziom już chce się rzygać !
Zmoderowano 20.08.2014 godz.12:01 - powód: topposting (moderator)