Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pobicie i ugodzenie nożem na Święcie Ceramiki
~anitka. niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 12:19
nigdzie juz człowiek nie jest bezpieczny:(!!!!mam nadzieje,ze nie ujdzie im to na sucho!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2438
#rafi nieaktywny
27 sierpnia 2014r. o 12:24
Pod żabką to się co święto ceramiki coś dzieje ale żeby tak w miejscu publicznym ??. Pewnie ludzie widzieli tylko nie chcieli nawet ganiać po ochronę

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~Bolecnauta niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 12:26
Gdzie Straż Miejska, gdzie Policja, dlaczego ludzie nie pomogli i nie złapali bandytów?
~ niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 12:26
z tego co słyszałem, typ po pobicu leżał, potem dostał kose jeszcze, nikt z ludzi nie zadzwonił na policje, nikt nie pomógł, totalna znieczulica, ochrona stała obok i tez nie zareagowała ( w sumie co sie dziwić niepełnosprawny ochroniarz przeciw 5 zwyrusom), typ który zwrócił uwage, żeby przestali bić typa, dostał pałka teleskopową w głowe, już wyszedł ze szpitala w którym spedził 4 dni :) " A gdzie była policja, nasi stróże prawa.. pewnie dwie ulice dalej, nieubłaganie, wciskali komuś mandat za złe parkowanie". Każdy kto opowiada sie za brakiem dostepności broni dla ludzi, niech postawi sie w sytuacji obu pobitych, którzy prawie porzegnali sie z zyciem :)
41
#jegomosc nieaktywny
27 sierpnia 2014r. o 12:33
~ napisał(a): z tego co słyszałem, typ po pobicu leżał, potem dostał kose jeszcze, nikt z ludzi nie zadzwonił na policje, nikt nie pomógł, totalna znieczulica, ochrona stała obok i tez nie zareagowała ( w sumie co sie dziwić niepełnosprawny ochroniarz przeciw 5 zwyrusom), typ który zwrócił uwage, żeby przestali bić typa, dostał pałka teleskopową w głowe, już wyszedł ze szpitala w którym spedził 4 dni :) " A gdzie była policja, nasi stróże prawa.. pewnie dwie ulice dalej, nieubłaganie, wciskali komuś mandat za złe parkowanie". Każdy kto opowiada sie za brakiem dostepności broni dla ludzi, niech postawi sie w sytuacji obu pobitych, którzy prawie porzegnali sie z zyciem :)

Skoro tyle wiesz, to idź do tego kolegi co ci to opowiedział i zaprowadź do na komendę!

www.djdowynajecia.pl
~JA niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 12:38
Boże jak ja nienawidze policji , straży miejskiej ... Oni tylko potrafią dawać mandaty za picie piwa w miejscu publicznym... spróbuj tylko uciekać przed nimi to taki mandat dopierniczą że rece opadają.

W takich sytuacjach jak widzieliśmy powyżej nie ma w Boleslawcu wgle bezpieczeństwa... Właśnie w takie dni jak święta Bolesławca ochrona , policja , straż miejska 5x wiecej powinno sie zwiekszyc patrole... i nie do godziny 21 tylko do 4 nad ranem !! Przecież wlasnie od 21 napici ludzie chodzą i robią patologie! WSTYD !
~~ niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 12:51
Jaja obetnac temu h...!!tez mam nadzieje ze mu na sucho nie ujdzie!!
~On niezalogowany
27 sierpnia 2014r. o 12:51

Boże.. taka policja marzy mi się w Polsce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza