Bambus napisał(a): wczoraj jadłem pizzę i naśmieciłem w domu
gdzie i komu zgłosić żeby przyjechali posprzątać ? do wójta jakiegoś, prezydenta ?
~mieszkanka napisał(a): Jak sie ludziom nie chce segregować to później jest jak jest. Powinni zacząć dowalać im takie kary żeby im się odechciało. Jakoś u mnie koło koszy ład i porzadek. Co sie da pomyte itd. I nie prawda , że nie wywozili latem bo właśnie latem było nawet częściej. Jak widze czasem co i gdzie ludzie wywalają to sama mam ochote zdjęcia porobić. Najlepiej to syfu sobie narobić a później wielkie media zawołac bo nie ma komu tego sprzątnąć."jak one ,te ludzie brudzo,to opadajo ręcę" z tym wpisem tak mi się skojarzyła ta piosenka Stanisławy Celińskiej(Song sprzątaczki")
~pinochet napisał(a):~mieszkanka napisał(a): Jak sie ludziom nie chce segregować to później jest jak jest. Powinni zacząć dowalać im takie kary żeby im się odechciało. Jakoś u mnie koło koszy ład i porzadek. Co sie da pomyte itd. I nie prawda , że nie wywozili latem bo właśnie latem było nawet częściej. Jak widze czasem co i gdzie ludzie wywalają to sama mam ochote zdjęcia porobić. Najlepiej to syfu sobie narobić a później wielkie media zawołac bo nie ma komu tego sprzątnąć."jak one ,te ludzie brudzo,to opadajo ręcę" z tym wpisem tak mi się skojarzyła ta piosenka Stanisławy Celińskiej(Song sprzątaczki")