No i ja poleciałem sprawdzić cóż to za fajna trasa biegowa. Zaczynam biegać wiec 4 km dla mnie wystarczające. I tak się zastanawiam co to zostało otwarte. Nie wymagam cudów tak mi się wydaje. Skoro ktoś to nazwał trasą biegową - to znaczy przygotował ją w taki sposób żeby nie była zbyt kontuzjogenna. Ale się zdziwiłem. Dziury takie że nie ma szansy nie patrzeć pod nogi. Jedna się zakamuflowała w trawie i skończyło się podkręceniem kostki. Nie wspomnę o ogromnej błotnej kałuży zaraz na zakręcie w okolicach basenu. Czy jak już chciało się coś takiego zaproponować mieszkańcom trudno było wynająć jakiś spychacz który choć trochę by wyrównał dróżkę do biegania. Podsypać to nawet tym co w ZEC-u można kupić i troszkę zagęścić. No ale u nas jak zwykle byle otworzyć, przeciąć wstęgę a tłuszcza niech się cieszy.
~obywatel bc niezalogowany 2 października 2014r. o 6:14
Lansik prezydena nic więcej. Zdjęcia z dziećmi. Może pan prezydent zrobi sobie zdjęcie na ulicy dolne mlyny jak pada deszczyk. Tam też wtedy powstaje ścieżka do biegania. Trzeba uciekać przed autami które wyjeżdżają w kałuże których nie brakuje na drodze i dziurawym chodniku. A to jest droga do szkoły i przedszkola. Proszę otworzyć oczy!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.