Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą decydować o sobie
~dora niezalogowany
10 października 2014r. o 12:19
Bierzcie przykład z Ziemi Bolesławieckiej. Tam jest prawdziwa troska o ludzi. A tu, sami lansiarze... Kiedyś byłam w sprawie pomocy dla mojej chorej znajomej u was i nic... Tak, tylko o sobie możecie decydować.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~0b. niezalogowany
10 października 2014r. o 12:39
na miesiąc przed wyborami chcą działać,gdzie byliście dotychczas .
~ niezalogowany
10 października 2014r. o 12:51
~dora napisał(a): Bierzcie przykład z Ziemi Bolesławieckiej. Tam jest prawdziwa troska o ludzi. A tu, sami lansiarze... Kiedyś byłam w sprawie pomocy dla mojej chorej znajomej u was i nic... Tak, tylko o sobie możecie decydować.

Na ostatnim zdjęciu widzę co najmniej dwie osoby, które znam z pomagania innym. To Jawiga Bobek z TPD, która robi od lat baaardzo dużo dla potrzebujących i znany z tego portalu Krzysztof Krzemiński, który też wielu osobom pomógł. Pewnie są tam też inni wolontariusze więc nie piernicz. A że Ziemia pomaga to super, ale oni też mają kilkudziesięciu kandydatów a pomaga potrzebującym może kilku...
~bob niezalogowany
10 października 2014r. o 13:12
Stowarzyszenie Ziemi Bolesławieckiej zdecydowanie bije innych, swoją troską o innych! Znam ich właśnie tylko z tej strony.
~t niezalogowany
10 października 2014r. o 13:18
~ napisał(a):
~dora napisał(a): Bierzcie przykład z Ziemi Bolesławieckiej. Tam jest prawdziwa troska o ludzi. A tu, sami lansiarze... Kiedyś byłam w sprawie pomocy dla mojej chorej znajomej u was i nic... Tak, tylko o sobie możecie decydować.

Na ostatnim zdjęciu widzę co najmniej dwie osoby, które znam z pomagania innym. To Jawiga Bobek z TPD, która robi od lat baaardzo dużo dla potrzebujących i znany z tego portalu Krzysztof Krzemiński, który też wielu osobom pomógł. Pewnie są tam też inni wolontariusze więc nie piernicz. A że Ziemia pomaga to super, ale oni też mają kilkudziesięciu kandydatów a pomaga potrzebującym może kilku...
DWIE NA 80 KANDYDATOW.
~Ciekawy niezalogowany
10 października 2014r. o 13:27
A czy pani Bobek nie bierze za swoją pracę pieniędzy? Bo w ZB nie ma pensji, wszyscy działają społecznie...
~ niezalogowany
10 października 2014r. o 13:43
~Ciekawy napisał(a): A czy pani Bobek nie bierze za swoją pracę pieniędzy? Bo w ZB nie ma pensji, wszyscy działają społecznie...

Co to znaczy "wszyscy działają"? Wszyscy członkowie tego komitetu są aktywni jako wolontariusze? Przecież to nieprawda.

A radnymi powinni zostawać kompetentni, mądrzy ludzie a nie ma to być nagroda za zaangażowanie społeczne!
~Robert Z niezalogowany
10 października 2014r. o 14:02
~Ciekawy napisał(a): A czy pani Bobek nie bierze za swoją pracę pieniędzy? Bo w ZB nie ma pensji, wszyscy działają społecznie...
Calkowita SCIEMA WYBORCZA****WZAJEMNA ADORACJA KOLESIOW***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Życzenia