Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najlepszy wójt poszukiwany
~co innego niż ty;) niezalogowany
3 listopada 2014r. o 18:38
Ale, że co? ktoś powiesił plakat na nagrobku bliskiej Ci osoby? czy może stał w bramie wejściowej i rozdawał ulotki? a może ich jak to powiedziałeś "mordy" wisiały na tablicach informacyjnych? bo jeżeli to ostatnie to bez komentarza.... nie wszyscy odwiedzają to forum żeby wiedzieć kto kandyduje :) aha i widzę przeprowadziłeś już sondaż kto na kogo zagłosuje i wypowiedziałeś się w imieniu całej Krzyżowej ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mieszkaniec Różyńca niezalogowany
3 listopada 2014r. o 18:51
~co sądzicie? napisał(a): Zastanawiało mnie jak będzie wyglądała kampania w Święto Zmarłych i Zaduszki. Czy znajdzie się taki baran aby wykorzystać te dni zadumy na promowanie swojej gęby przed cmentarzem. No i nie "zawiodłam" się ...... Wczoraj i przedwczoraj idąc na cmentarz musiałam spoglądać na dwie wywieszone mordy z Gromadki. Jakiś Andruchowski i Skrzypek. Nawet nie wiem kto to jest, ale wykorzystanie takiego święta na promocję własnej osoby było żenujące. PANIE ANDRUCHOWSKI I SKRZYPEK PROPONUJĘ DLA WAS NOWE HASŁO WYBORCZE

"PO TRUPACH DO ZWYCIĘSTWA!"

przecież to czytałem na innym forum, robisz kopiuj wklej :)))) typowe dla propagandzistów obecnego wójta, bardzo typowe.... dało się to zauważyć... no cóż czasu coraz mniej final contdown rozpoczęty, będzie coraz to nerwowo... ale jak myślicie kto najbardziej nie wytrzymuje? to tak aby zmienić pytanie autorki słynnego hasła "PO TRUPACH DO ZWYCIĘSTWA " co mnie napawa obrzydzeniem, zaraz pójdę zwymiotować proszę panią

TYM KANDYDATOM WSZYSCY POWINNI POWIEDZIEĆ NIE! Bynajmniej tak zrobi Krzyżowa.

Napiszcie czy po innych miejscowościach ci dwaj także się powywieszali przed cmentarzami 1 i 2 listopada.
:P :P :P :P :P :] :]
3943
#FRANCA nieaktywny
3 listopada 2014r. o 18:55
~ja napisał(a): mieszkam w Krzyżowej i z tego co rozmawiam z ludźmi to praktycznie nikt nie zagłosuje na Pawliszczego.. i bardzo dobrze bo chama nie lubię. a co do plakatów tych dwóch kandydatów to wisiały na tablicy informacyjnej czyli w miejscu do tego celu wyznaczonym... mi to nie przeszkadza a i ludzię niech będą świadomi kto kandyduje..

Jestem za.............. :>
~kik niezalogowany
3 listopada 2014r. o 18:58
~ja napisał(a): mieszkam w Krzyżowej i z tego co rozmawiam z ludźmi to praktycznie nikt nie zagłosuje na Pawliszczego.. i bardzo dobrze bo chama nie lubię. a co do plakatów tych dwóch kandydatów to wisiały na tablicy informacyjnej czyli w miejscu do tego celu wyznaczonym... mi to nie przeszkadza a i ludzię niech będą świadomi kto kandyduje..

O..chyba będą kłopoty. Za wyzwiska grozi kara pieniężna a niektórych wypadkach nawet do 2 lat. No to się ktoś popisał.
Pole buraczane i tyle.
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 19:10
~kik napisał(a):

O..chyba będą kłopoty. Za wyzwiska grozi kara pieniężna a niektórych wypadkach nawet do 2 lat. No to się ktoś popisał.
Pole buraczane i tyle.

cham ? ale które znaczenie?
abderyta, apasz, arcyłotr, arogant, awanturnik, bałwan, bamber, bandyta, bandzior, baran, barbarzyńca, bęcwał, brutal, buc, burak, burek, cap, cep, chamidło, chamisko, chamuś, chłop, cholernik, choleryk, chuligan, ciemniak, ciołek, ciura, cymbał, człowiek niekulturalny, człowiek nieokrzesany, człowiek źle wychowany, czub, ćwierćinteligent, ćwok, ..., depresja, drab, drabisko, drań, dresiarz, dureń, dziecko ulicy, furiat, gamoń, gbur, gburzysko, głąb, głupol, gorączka, grandziarz, grubianin, gwałtownik, hałaburda, hucpiarz, dziwny czlowiek , ignorant, imbecyl, impertynent, impetyk, jaskiniowiec, kawał drania, kiep, kłótnik, kmieć, kmiot, kmiotek, knajak, kołek, kołtun, dziwny czlowiek , krzykacz, krzykała, lump, łobuz, łobuziak, łotr spod ciemnej gwiazdy, matoł, melancholia, młot, muł, niedouk, nieokrzesaniec, nieokrzesany, nieuk, nuda, obskurant, oprych, ordynarny, ordynus, osioł, pacan, palant, paliwoda, patafian, piekielnik, pieniacz, plebejusz, półinteligent, prosię, prostaczek, prostak, prowincjusz, prymityw, przygnębienie, pseudokibic, pyskacz, rozbójnik, rozrabiacz, rozrabiaka, rubacha, smutek, szajbus, szczekacz, szumowina, świnia, świntuch, tępak, tępota, tłuk, tłumok, trep, troglodyta, tuman, ulicznik, wał, wandal, warchoł, wieśniak chandra apatia, wsioch, wsiok, wsiowy, wskioch, wskiok, wstecznik, wywłoka, zabijaka, zacofaniec, zadymiarz, zadziora, zakapior, zbir, zbój, zimny drań, zuchwalec, żłób, żul

Zastosowana autokorekta

~ola niezalogowany
3 listopada 2014r. o 19:14
Jestem przekonana że poprzednik wkleił to z wikipedii lub słownika synonimów. Przecież taka buraczana głowa tego nie wiedziała... :*
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 19:19
~ola napisał(a): Jestem przekonana że poprzednik wkleił to z wikipedii lub słownika synonimów. Przecież taka buraczana głowa tego nie wiedziała... :*

no bo wyzwiska to brzydkie wulgarne słowa prawda? a te modrator od razu ucina więc jakich wyzwisk ktoś użył ?, nie kumam czaczy :D

do tego co na 2 lata chce wsadzić KLAWISZU
nie stras nie stras, bo se ze .....s :D !!

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 19:23
~ napisał(a):
~ola napisał(a): Jestem przekonana że poprzednik wkleił to z wikipedii lub słownika synonimów. Przecież taka buraczana głowa tego nie wiedziała... :*

no bo wyzwiska to brzydkie wulgarne słowa prawda? a te modrator od razu ucina więc jakich wyzwisk ktoś użył ?, nie kumam czaczy :D

do tego co na 2 lata chce wsadzić KLAWISZU
nie stras nie stras, bo se ze ..kupczys :D !!

O JEJU JAKIE TAM ZARA BZYDKIE ....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza