Czekam z niecierpliwością i nadzieją na "odrodzenie" się tego ośrodka. jako młody człowiek chodziłem tam w letnie niedziele na basen i otaczającą go "plażę". Nie było tam zaplecza z prawdziwego zdarzenia ale było fajnie i wesoło. Plażowały tam i kąpały się setki mieszkańców naszego miasta a w tygodniu miało tam zajęcia wojsko.
Dobre sobie zbiornik retencyjny,Mieszkam ponad 50 lat ,ale nie przypominam sobie żeby powódz w B-cu była od ul Jeleniogórskiej.żenua.Jeżeli kogoś podtopiło to dzięki przebudowie przy Biedronie .Miejscowi wiedzą o co chodzi. ??
gdzie ''możemy się spotkać i nikt tego nie zauważy?''
myślisz że akurat tam chciałbym Cie zabrać? ;)
są piękniejsze miejsca w okolicy ...i nie tylko ;)
a teraz na temat...
mnie tylko chodzi o określenie''zbiornik retencyjny''
dlatego dopisek ''SOLINA'' ABY BYŁO JASNE DO CZEGO OWE ZBIORNIKI NAPRAWDĘ SŁUŻĄ :)
jak ktoś zauważył ,w tym miejscu akurat nigdy nic nie wylało bo niby co miało to zrobić...
mieszkałem w pobliżu ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.