Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
2900
#falco nieaktywny
12 listopada 2014r. o 18:09
to nie jest reklama :) ktoś kto ''ma wiedzę'' na korupcyjne działania kogokolwiek z władz ma prawo pisać... może napisze ktoś z Bolesławca?...kto wie?

Zmoderowano 12.11.2014 godz.21:32 - powód: pusty post (moderator)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2438
#rafi nieaktywny
12 listopada 2014r. o 18:33
A ty co zwalczasz korupcje ?? :D. Wiesz że reklamy są nie legalne ?? :D

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~ niezalogowany
12 listopada 2014r. o 19:42
w polsce nie ma koprupcji
2900
#falco nieaktywny
12 listopada 2014r. o 19:45
''koprupcji'' na pewno nie ale korupcja ciągle kwitnie :)

2438
#rafi nieaktywny
12 listopada 2014r. o 19:48
falco napisał(a): to nie jest reklama :)
ktoś kto ''ma wiedzę'' na korupcyjne działania kogokolwiek z władz ma prawo pisać...
może napisze ktoś z Bolesławca?...kto wie? :D
A to czasem nie podlega pod kodeks karno-cywilny ??. Jeżeli mogę napisać że jakiś lekarz brał udział w aferze korupcyjnej a tak naprawdę nie miał z tym nic wspólnego ??

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~virgo niezalogowany
12 listopada 2014r. o 19:49
falco napisał(a): ''koprupcji'' na pewno nie ale korupcja(...) :)

Falconetti :) zostaw ten temat ;) nawet jeżeli znasz sprawy to z pewnoscią nie masz dowodów , ani możliwości by je posiąść ;( Śliski temat...odpuść :D
2900
#falco nieaktywny
12 listopada 2014r. o 21:01
rafi napisał(a): A to czasem nie podlega pod kodeks karno-cywilny ??

owszem...jeśli komuś zarzucisz ten proceder musisz mieć dowody
w innym przypadku narażasz się na proces
ale nikt nie jest na tyle głupi -o czym wie doskonale dana osoba lub grupa osób-by kręcić bat na swoje plecy :D
czy nie dlatego ci którzy udają że rządzą zazwyczaj obstawiają się bliskimi sobie osobami ;)
czy ja komuś coś zarzuciłem?...nie
więc kto wytoczy mi proces?

podany ''emilek'' to poczta rządowa powstała w sprawie ''afery madryckiej'' ale w komentarzu jest tylko odnośnik że przyjęte do wiadomości zostaną wszelkie informacje w sprawie podobnych noszących''znamiona'' ;)

podałem go tylko do ogólnej wiadomości :D bo nie wszyscy zapewne wchodzą na strony rządowe :)

Zmoderowano 12.11.2014 godz.21:04 - powód: błąd cytowania (moderator)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza