~ napisał(a): Anonimowe plotki to najbardziej obrzydliwa forma opluwania ludzi.
Świadczą jak najgorzej wyłącznie o plotkarzu!
A co do PiS - to ostatnia nadzieja dla Polski. Byli i sprawdzili się!
Kiedy ktoś z Pis da ciała, natychmiast wylatuje. Jeśli z PO albo PSL - awansuje ;)
Na nic nienawiść i kłamstwa zaklinające rzeczywistość.
W przeciwieństwie do poprzedników i jeszcze gorszych od nich zastępców.
Ktoś musi w końcu posprzątać to bagno po nieudacznikach i aferzystach. ~
~~ Tu nie chodzi o to czy ktoś jest z PiS czy z innej partii . Chodzi o to że PiS powinien dokładniej sprawdzać kandydatów bo to potem tylko kompromitacja jak w szeregach ich partii jest nierób co szuka tylko żródło dochodu . I to nie żadne kłmstwa bo wiem co piszę .
~ napisał(a):~ napisał(a): Anonimowe plotki to najbardziej obrzydliwa forma opluwania ludzi.
Świadczą jak najgorzej wyłącznie o plotkarzu!
A co do PiS - to ostatnia nadzieja dla Polski. Byli i sprawdzili się!
Kiedy ktoś z Pis da ciała, natychmiast wylatuje. Jeśli z PO albo PSL - awansuje ;)
Na nic nienawiść i kłamstwa zaklinające rzeczywistość.
W przeciwieństwie do poprzedników i jeszcze gorszych od nich zastępców.
Ktoś musi w końcu posprzątać to bagno po nieudacznikach i aferzystach. ~
~~ Tu nie chodzi o to czy ktoś jest z PiS czy z innej partii . Chodzi o to że PiS powinien dokładniej sprawdzać kandydatów bo to potem tylko kompromitacja jak w szeregach ich partii jest nierób co szuka tylko żródło dochodu . I to nie żadne kłmstwa bo wiem co piszę .
~Jacek napisał(a): [img=1415828604_ky6i5lt.jpg]
~ napisał(a):