Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

nauczyciel niemieckiego

7303
#pestka nieaktywny
8 grudnia 2014r. o 11:55
Szukam nauczyciela języka niemieckiego,który uczy podstaw .Pracuje w Niemczech i musze przyznać ,że ciężko mi się porozumieć .Kogo polecacie i jakie są ceny za godzinę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klucz-nick niezalogowany
8 grudnia 2014r. o 16:19
kom na hauzen kinder machen
~ niezalogowany
8 grudnia 2014r. o 16:46
pestka napisał(a): Szukam nauczyciela języka niemieckiego,który uczy podstaw .Pracuje w Niemczech i musze przyznać ,że ciężko mi się porozumieć .Kogo polecacie i jakie są ceny za godzinę.
Bisschen zu spaet. jetzt zu lernen. Du sollst daran denken, bevor du umgezogen hast. Es ist aber nie voll zu spaet, um was neues zu lernen. Viel Spass beim Deutsch !
7303
#pestka nieaktywny
8 grudnia 2014r. o 20:30
Bardzo smieszne :) :)
~ niezalogowany
8 grudnia 2014r. o 20:33
pestka napisał(a): Bardzo smieszne :) :)
a czym ciekawym zajmujesz sie w Niemczech ? :)
7303
#pestka nieaktywny
8 grudnia 2014r. o 20:48
Pracuje jako opiekunka ,rozmawiam z rodziną i sąsiadami ,aż mnie ręce bola .Rozumiem jak rozmawiają i w miarę ja rozmawiam ale Kali kochać :> to trochę za mało ,chciałabym w miarę swobodnie się dogadać

Dopisane 08.12.2014r. o godz. 20:48:

Pracuje jako opiekunka ,rozmawiam z rodziną i sąsiadami ,aż mnie ręce bola .Rozumiem jak rozmawiają i w miarę ja rozmawiam ale Kali kochać :> to trochę za mało ,chciałabym w miarę swobodnie się dogadać
~ niezalogowany
8 grudnia 2014r. o 21:31
pestka napisał(a): Pracuje jako opiekunka ,rozmawiam z rodziną i sąsiadami ,aż mnie ręce bola .Rozumiem jak rozmawiają i w miarę ja rozmawiam ale Kali kochać :> to trochę za mało ,chciałabym w miarę swobodnie się dogadać
Dopisane 08.12.2014r. o godz. 20:48:Pracuje jako opiekunka ,rozmawiam z rodziną i sąsiadami ,aż mnie ręce bola .Rozumiem jak rozmawiają i w miarę ja rozmawiam ale Kali kochać :> to trochę za mało ,chciałabym w miarę swobodnie się dogadać
to jakis kurs potrzebny, tyle dobrze, że masz codziennie styczność z językiem, podstaw budowania zdan trzeba sie nauczyc a potem juz słówka to proscizna :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza