~ napisał(a): maksymek napisał(a): Co za sieroty demontują to 4 minuty... 6 klinów i jeden 'kołek' metalowy? Rozwiązanie jest ok. Powiedzcie, że chodzi o udostępnienie dzikiego wjazdu dla mieszkańców Tomisławia i okolic, bo szkoda im na bajure do najbliższego wjazdu :D Mam tam rodzinę i już dobrze wiem o co ta cała kłótnia :P W co drugim domu mają klucz do bramy wjazdowej (oczywiście nikt się nie przyzna i z urzędu 100 hejterów tym samym mam na plecach), ale głupio teraz tak cywilowi rozmontowywać barierki i jeszcze za sobą je składać, bo przecież 'ludzie patrzą' :D
Jest OK. GDDKiA wywiązało się już nie męczcie tej zakończonej sprawy.
Przestań pisać bzdury o jakichś kluczykach w co drugim domu pojedź zobaczi dopiero pisz prawdę ,niema tam żadnej kłódki jest tylko zasuwa i tablica z napisem Nie bądź Łoś zamknij bramę .
Hahaha :D To już nie ma nawet kłódki? Czyli moja teza jest jeszcze mocniejsza :P A Ty zamiast negować, że 'nie nie - nikt nie łamie prawa i nie wjeżdża tędy', podparłeś moje argumenty :) Tak jest i kropka i dobrze że są te barierki - bezpieczniej jest, a strażacy jak poćwiczą, w minutkę rozbroją co trzeba. Tylko trochę ćwiczeń, a nie wóda w remizie.