k1p napisał(a):~ED napisał(a): Dlaczego zniknął wpis z 10 grudnia br. "Kradzież wartościowej maszyny"? W tamtym wpisie rąbneli ten rębak ze stacji koło ronda na Kruszyn.
Dokładnie, masz rację, wcześniej była taka informacja.
~ napisał(a):k1p napisał(a):~ED napisał(a): Dlaczego zniknął wpis z 10 grudnia br. "Kradzież wartościowej maszyny"? W tamtym wpisie rąbneli ten rębak ze stacji koło ronda na Kruszyn.
Może pomyłka redaktorska albo inny sprzęt. Ten rebak poszedł z Orlenu i na 100% poszedł w stronę Osiecznicy. Ludzie zamiast hejtu dajcie znac. Komuś ktoś narobił problemu, a niektórzy z was tylko potrafią kąsać jadem kiedy ktoś potrzebuje pomocy... Życzę powodzenia
~ napisał(a):~ napisał(a):k1p napisał(a):~ED napisał(a): Dlaczego zniknął wpis z 10 grudnia br. "Kradzież wartościowej maszyny"? W tamtym wpisie rąbneli ten rębak ze stacji koło ronda na Kruszyn.
Może pomyłka redaktorska albo inny sprzęt. Ten rebak poszedł z Orlenu i na 100% poszedł w stronę Osiecznicy. Ludzie zamiast hejtu dajcie znac. Komuś ktoś narobił problemu, a niektórzy z was tylko potrafią kąsać jadem kiedy ktoś potrzebuje pomocy... Życzę powodzenia
Też to czytałem - wyraźnie było napisane, że kradzież była przy stacji Łukoil, obok stacji kontroli pojazdów - a teraz piszą, że z Orlenu na ZGorzeleckiej - to właściciel nie wie gdzie zostawił? A może nic mu nie zgi.nęło ???
~Też ja napisał(a): znaleźli ten sprzęt?tak w moskwie
~ napisał(a):masz numer do właściciela lub 997 zadzwoń i się dowiesz~Też ja napisał(a): znaleźli ten sprzęt?tak w moskwie
~ napisał(a):~ napisał(a):masz numer do właściciela lub 997 zadzwoń i się dowiesz~Też ja napisał(a): znaleźli ten sprzęt?tak w moskwie