Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
WOŚP w powiecie bolesławieckim
2900
#falco nieaktywny
11 stycznia 2015r. o 19:07
czy jakikolwiek inny komentarz jest tu potrzebny? :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~anty-fan-WOSP niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 19:28
I dobdze, ze tego badziewia nie ma.w Boleslawcu. Przynajmniej jest cisza i spokoj... i nikg z puszka pod kosciolem.cie nie napada :-)
~ niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 19:32
Ja nie dałam ,pogoniłam nieletnie gówniary.Smarkata ma 12 lat i już zbiera na szatanów. Dam złotówkę i jak nic przekażą ją na gendera.Kto to widział żeby chłopak chadzał w sukience.Dałam dziś na tacę całe 5 zł,niech Ojczulek zatankuje A8 i nie chadza piechotą,bo to dla nas owieczek wstyd..Z Bogiem owce z naszej owczarni ,musimy trzymać się razem bo wilcy czekajom :* :*
~leszek niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 20:22
W tym mieście to juz niedlugo nic nie bedzie , dechy poprzybijac i zgasic swiatlo
~felix niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 21:53
W Bolesławieckim szpitalu jest wiele sprzętu zakupionego w ramach pomocy WOŚP .... wiec czy nasi powiatowi włodarze nie czują dziś lekkiego dyskomfortu ???
~felix niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 22:02
W Bolesławieckim szpitalu jest wiele sprzętu zakupionego w ramach pomocy WOŚP .... wiec czy nasi powiatowi włodarze nie czują dziś lekkiego dyskomfortu ???
211
skorn
11 stycznia 2015r. o 22:58
Dyskomfort to powinni czuć przede wszystkim Arłukowicz i Kopacz i ci, którzy na nich oddają głosy.

<i>
~ niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 23:00
w Bolesławcu nie będzie zorganizowanego przez miasto WOSP gdyż prawica jest przeciwna, przecież to konkurencja dla np. Caritasu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.