Ja nie dałam ,pogoniłam nieletnie gówniary.Smarkata ma 12 lat i już zbiera na szatanów. Dam złotówkę i jak nic przekażą ją na gendera.Kto to widział żeby chłopak chadzał w sukience.Dałam dziś na tacę całe 5 zł,niech Ojczulek zatankuje A8 i nie chadza piechotą,bo to dla nas owieczek wstyd..Z Bogiem owce z naszej owczarni ,musimy trzymać się razem bo wilcy czekajom :* :*
W Bolesławieckim szpitalu jest wiele sprzętu zakupionego w ramach pomocy WOŚP .... wiec czy nasi powiatowi włodarze nie czują dziś lekkiego dyskomfortu ???
W Bolesławieckim szpitalu jest wiele sprzętu zakupionego w ramach pomocy WOŚP .... wiec czy nasi powiatowi włodarze nie czują dziś lekkiego dyskomfortu ???
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.