Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): to tym gorzej o niej świadczy , jako aktorka teatralna bierze udział w serialiku dla samotnych matek.... żadna chwała :|
~Propsy napisał(a): Jak czytam te hejterskie wypowiedzi to aż żal dupe ściska hahaha po drugiej stronie każdy " Próbuje" kozaczyć a w realu poszczególne osoby są (...) którzy do niczego nigdy nie dojdą w życiu.... (...)r />a ty na czym dojdziesz?chyba na ręcznym,hehe
Pozdro600 dla za krec istych hejtejów :D Pioooona Zmoderowano 28.01.2015 godz.21:54 - powód: słownictwo (moderator)
~ napisał(a): Ja wiem czy to sukces dla aktorki teatralnej z kilkoma nagrodami (wyczytałem tak wyżej). Gra w jakimś tasiemcu to sukces? To taki sam sukces jak gra pierwszego lepszego licealisty w dlaczego ja.
~langolier napisał(a): Co za wstyd dla Osiecznicy, grać w jakimś podłym serialiku.
No cóż kasa ważniejsza niż honor.
fionka55 napisał(a): Ewie gratuluję i chcę poinformować wszystkich niezadowolonych , że Ewa gra również/ a może nawet przede wszystkim/ w sztukach teatralnych w wielu miastach z aktorami z najwyższej półki i jest już laureatką kilku nagród. Trzymam kciuki za wspaniałą dziewczynę !!!