Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zrzutka na operację
1799
#koehl nieaktywny
29 stycznia 2015r. o 17:19
Miałem okazję współpracować z tym chłopakiem,świetny gościu,kolega i wsþółpracownik,do tego człowiek o wielkim sercu,który sam potrafi pomagać bezinteresownie,dołączam się do akcji i zapraszam innych nawet 1 złoty to jest nic,ale wiele takich osoób i uzbiera się wymagana suma.
Kwota nie jest duża,a chłopakowi naprawdę wiele pomoże i ułatwi życie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~qwerty niezalogowany
29 stycznia 2015r. o 18:15
Trudno znaleźć tak pomocnego człowieka jak Łukasz :) a teraz my pomóżmy jemu!
~qwerty niezalogowany
29 stycznia 2015r. o 18:19
Trudno znaleźć tak pomocnego człowieka jak Łukasz :) a teraz my pomóżmy jemu!
~zxxx niezalogowany
29 stycznia 2015r. o 22:37
Wplacone :)
4070
#luke nieaktywny
30 stycznia 2015r. o 23:59
Jesteście wspaniałymi ludźmi. Dziękuję bardzo za wsparcie oraz dobre zdanie o mojej osobie.
~bocianybolec niezalogowany
31 stycznia 2015r. o 10:36
Łukasz proszę o kontakt Tel. 508260452
4070
#luke nieaktywny
31 stycznia 2015r. o 13:31
Bardzo dziękuję Bocianybolec M S Żuraw za przekazanie pieniążków na moją operacje. Wspaniały człowiek o wspaniałym sercu. Wszystkie wpłaty na moją osobę zostaną udokumentowane w fakturach operacji, leczenia.
2860
#iwoneczka322 nieaktywny
31 stycznia 2015r. o 13:49
:) są dobrzy ludzie o wielkich sercach:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.