Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zrzutka na operację
~ja niezalogowany
9 lutego 2015r. o 18:09
Nie prawda że została do zebrania kwota 524 zł, cala kwota 2500 zł została już dawno zebrana na operację, gdy na zrzutka.pl było uzbierane 1590 zł została wpłacona kwota 910 zł na konto Ziemi Bolesławieckiej na cel operacji Pana Łukasza ( o czym pan Łukasz dobrze wie) . Zastanawiam się dlaczego nadal są zbierane pieniądze na ten cel. Panie Łukaszu czy to jest w porządku z pana strony?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~luke niezalogowany
9 lutego 2015r. o 19:24
Co do wypowiedzi Pani. Uprzejmie informuję iż dana kwota pozostała zebrana. Pieniążki z Ziemi Bolesławieckiej które będą dopiero na jesień zostaną ofakturowane teraźniejszymi leczeniami oraz późniejszą rehabilitacją. Oświadczam iż wszystkie kwoty z zrzutki oraz z Ziemi Bolesławieckiej będą do dyspozycji zainteresowanych. Ustaliłem ze Stowarzyszeniem jeżeli zbierze się większa kwota razem z zrzutką pieniążki również pójdą na leczenie moje innych schorzeń. Dziękuję za powyższe zawiadomienie. 1 Kwietnia tego roku zaczynam leczenie. W celu jakichkolwiek dodatkowych informacji proszę o kontakt [email protected] lub pod nr telefonu : 513 762 687.
4070
#luke nieaktywny
9 lutego 2015r. o 19:29
Dzięki ludziom o dobrym sercu mam teraz świadomość jak bardzo chcą mi pomóc i w jakim stopniu mógłbym swobodnie i bez wstydu wychodzić do ludzi nie bojąc się o wyśmiewiska na temat mojej osoby.
~Jola niezalogowany
9 lutego 2015r. o 19:32
~ja napisał(a): Nie prawda że została do zebrania kwota 524 zł, cala kwota 2500 zł została już dawno zebrana na operację, gdy na zrzutka.pl było uzbierane 1590 zł została wpłacona kwota 910 zł na konto Ziemi Bolesławieckiej na cel operacji Pana Łukasza ( o czym pan Łukasz dobrze wie) . Zastanawiam się dlaczego nadal są zbierane pieniądze na ten cel. Panie Łukaszu czy to jest w porządku z pana strony?

I już się zaczyna polskie piekiełko. Łukasz to bardzo uczciwy i porządny chłopak. Ma problem z oczami i nie tylko. Czy to jego wina że ludzie są hojni? On Informuje o wszystkim, a pieniądze z konta fundacji Ziemi Bolesławieckiej nie może podjąć w formie gotówki tylko zostaną opłacone faktury na jego leczenie, albo refundowane jeśli poniósł wydatki. Więcej zaufania do zwykłych, szarych ludzi i do nas samych.
4070
#luke nieaktywny
9 lutego 2015r. o 21:44
Bardzo dziękuję Pani która wpłaciła i zagwarantowała mi tym razem operację. Dobre serce pozostałych wspomogą mnie również w innych leczeniach z czego bardzo jestem zaskoczony że chcą mi wspomóc nie tylko w operacji oka.
~ja niezalogowany
9 lutego 2015r. o 22:18
Do Joli: nie jest problemem fakt, iż ludzie są hojni, trzeba się z tego tylko cieszyć, że są jeszcze ludzie którzy w dzisiejszych czasach sobie bezinteresownie pomagają, lecz skoro mowa tu o operacji oka za 2500 zł to należy uczciwie napisać że pieniądze w całości 2500 zł a nawet grubo ponad zostały dawno zebrane, a nie że jeszcze brakuje 534 zł, bo to się mija z prawdą. Jeżeli zbieramy pieniądze na inne choroby pana Łukasza to też należy napisać na co zbieramy i ile, prawda?
6979
E
10 lutego 2015r. o 6:50
:)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4070
#luke nieaktywny
10 lutego 2015r. o 14:11
Prawda to potwierdzę że mój błąd. Nie spodziewałem się po prostu dobroczynnośći ludzi bo nigdy nie starałem się o pomoc pieniężną. Dziękuję ogólnie za zrozumienie. I jeszcze raz bardzo dziękuję za wpłaty na moją rzecz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!