~ja napisał(a): Do Joli: nie jest problemem fakt, iż ludzie są hojni, trzeba się z tego tylko cieszyć, że są jeszcze ludzie którzy w dzisiejszych czasach sobie bezinteresownie pomagają, lecz skoro mowa tu o operacji oka za 2500 zł to należy uczciwie napisać że pieniądze w całości 2500 zł a nawet grubo ponad zostały dawno zebrane, a nie że jeszcze brakuje 534 zł, bo to się mija z prawdą. Jeżeli zbieramy pieniądze na inne choroby pana Łukasza to też należy napisać na co zbieramy i ile, prawda?
~basta napisał(a):~ja napisał(a): Do Joli: nie jest problemem fakt, iż ludzie są hojni, trzeba się z tego tylko cieszyć, że są jeszcze ludzie którzy w dzisiejszych czasach sobie bezinteresownie pomagają, lecz skoro mowa tu o operacji oka za 2500 zł to należy uczciwie napisać że pieniądze w całości 2500 zł a nawet grubo ponad zostały dawno zebrane, a nie że jeszcze brakuje 534 zł, bo to się mija z prawdą. Jeżeli zbieramy pieniądze na inne choroby pana Łukasza to też należy napisać na co zbieramy i ile, prawda?
To ja napisałam ,że brakuje jeszcze 534 zł .Sorry ale nie znam Łukasza osobiście i nie wiedziałam ,że oczekiwana kwota już jest.Nie pisałam tego ww Jego imieniu po prostu wpłaciłam swoje parę groszy i śledziłam zrzutkę . Bardzo się cieszę ,że się udało :) Życzę udanej operacji i szybkiego powrotu do zdrowia :) :)
~qwerty napisał(a): Trudno znaleźć tak pomocnego człowieka jak Łukasz :) a teraz my pomóżmy jemu!
~bocianybolec napisał(a): Łukasz proszę o kontakt Tel. 508260452
~ napisał(a):nie bocian~bocianybolec napisał(a): Łukasz proszę o kontakt Tel. 508260452
żuraw ?
~ napisał(a):nie bocian~bocianybolec napisał(a): Łukasz proszę o kontakt Tel. 508260452
żuraw ?