Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Jaskrawozielony Modrzew niezalogowany
7 lipca 2020r. o 21:43
człowieku codziennie zaczynasz dzien od wyzywania ludzi , którzy głosują na PIS i każdy na forum o tym wie więc przestań piperzyć swoje farmazony nienawistniku
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
7 lipca 2020r. o 21:50
facet...przez kilka dni mnie tu nie było ...dzień w dzień jeden z drugim pisdzielec wracał do Falco...

i ty mi tu pierdzielisz że ja jestem ''nienawistnikiem''?
jak ich nie nienawidzę ale że ich nie trawię to fakt...
nie mam za co ich szanować ...

napisz mi za co mam to robić?
~~Jaskrawozielony Modrzew niezalogowany
7 lipca 2020r. o 22:04
nie mam zamiaru z tobą gadać o czymkolwiek, szkoda mi Pannyzdzieckiem
22258
#Horus nieaktywny
7 lipca 2020r. o 22:12
nie masz bo brakuje ci argumentów...
ok. to u takich krzykaczy jak ty normalne ...
wpadniesz tu jutro?...modrzewiu...;)
~~Turkusowa Krwawnica niezalogowany
7 lipca 2020r. o 22:13
~~Jaskrawozielony Modrzew napisał(a): napisałem że w twoich postaw przejawia się chamstwo mnie nie jesteś w stanie obrazić ale osoba taka jak ty zaczynająca każdy dzień od słów "co tam pis.dzielce" prowokująca innych użytkowników, pisząca ośmieszające wpisy o urzędującym prezydencie nie będzie wiarygodna dla żadnego sądu, twoje szczęście, że Pannazdzieckiem nie potrafi tego wykorzystać

Bo Panna nie jest bogiem , żeby sprawiedliwość wymierzać , ale Stwórca nie rychliwy do piątego pokolenia w przód i wstecz ... wymierza .

ps. mój synek jedną ręką cie zgasi , ale nie jest agresywny , tego go uczyłem Głupia Papugo . Donosicielu , kłamco i zdrajco :)

Dobranoc :)
22258
#Horus nieaktywny
7 lipca 2020r. o 23:13
~~Turkusowa Krwawnica napisał(a):
~~Jaskrawozielony Modrzew napisał(a):

Bo Panna nie jest bogiem , żeby sprawiedliwość wymierzać , ale Stwórca nie rychliwy do piątego pokolenia w przód i wstecz ... wymierza .

ps. mój synek jedną ręką cie zgasi , ale nie jest agresywny , tego go uczyłem Głupia Papugo . Donosicielu , kłamco i zdrajco :)

Dobranoc :)

sprawiedliwość to dopiero będzie ci wymierzona ...
a swojego synka w to nie mieszaj bo wzrost to on może ma ale rozumku coś nie za bardzo ...

czyżby po tatusiu? :]
~~Szaroczarna Szydlica niezalogowany
7 lipca 2020r. o 23:25
falcohorus poziom gówna
~~Turkusowa Krwawnica niezalogowany
8 lipca 2020r. o 6:17
~~Szaroczarna Szydlica napisał(a): falcohorus poziom gówna

To nie Panna pisała , ale co prawda , to prawda . Za prawdę powiadam Ci bogu , mój " gadacz " przerasta mistrza nie tylko fizycznie :D

Jeszcze raz miłej środy Głupia Papugo :)

Bolecnautom i Bolecnautkom też :)

ps. Marcinie , czy Panna może się w końcu zalogować ? :)

... prosiłem , gdzie Twoje słowo ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Media Expert zaprasza