Szczypiorek , Ty to qurwa jesteś watykańskim szowinistą . Historia Lachów , to tysiąclecia , a historia watykanizmu datuje się na dwa tysiące lat. Przypomnę Ci , że na soborze Nicejskim ustaliły kosmici ostateczny kształt świętego pisma . Nigdy nie wierzyłem w Światowida , ale czuję się Lachem , nie chrześcijanem i nie będziesz mnie gnoju obrażał ... albo w ryja :) Miłego dnia :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 27 maja 2018r. o 10:46
~Bławatkowy Dzwonek napisał(a): Do Panny z zdzieckiem: ty jesteś lachociagiem
No zobacz Pan jaka wiedza i elokwencja . Cieciu ja mam pięćdziesiąt parę lat i napisałem więcej niż Ty przeczytałeś :D Z reguły piszę to co myślę , ale bywam niekiedy kontrowersyjny , co wcale nie oznacza o zajęcia jakim mnie oskarżasz ... Cieciu
... Ty Dzwonek , czy Ty w ogóle jeszcze myślisz ? ... No to pomyśl nad tym :
Kluczniku wiesz , że Cię lubię . Teoria płaskiej Ziemi , to wymysł współczesnych baranów od manipulacji . Możesz mieć nawet tysiące dowodów , a ja mam jeden na kulistość ... fraktalizm Natury. Mniemam , że wiesz ile wynosi liczba Pi i wiesz czym jest Złoty Podział. Wiem , że wiesz :D Jak pani na matematyce mówiła 3,14 , to nie kłamała :D Kłamała pani na religii twierdząc , że JAHWE , to Stwórca . Ale ktokolwiek jest bez winy niech pierwszy rzuci we mnie kamieniem. Mylić się jest rzeczą Ludzką ... jak Dzwonek :D Noż Qurwa ... ja pedałem :D Ja uwielbiam Vaginę , ale tylko tą jedną . Kojarzę ją z MIŁOŚCIĄ
No a teraz pooglądaj Kluczniku zdjęcia z okrągłej Ziemi z lat osiemdziesiątych. Nie wiem dlaczego Marek Biliński właśnie taki podkład wideo dodał do fantastycznej muzy , ale ... ładnie to wygląda . O wiele lepiej niż dysk Rencywida stworzonego przez Hrabiego Praczeta. Dysk się kupy nie trzyma Kluczniku , kula jest ... naszą MATKĄ :)
No tak mnie coś wzięło na Bilińskiego , ale ta potęga Natury ... współczuję Tym , co wszystko już wiedzą , ja się dopiero uczę i nigdy nie przestanę :)
To się nazywa POKORA :)
Miłej Niedzieli Wam życzę :)
Dopisane 27.05.2018r. o godz. 10:46:
Cholera nie ten teledysk. Ten miał być :
Jak myślisz Kluczniku , dlaczego Stwórca stworzył Wszechświat i tego głupka Dzwonka ? Nie mówiąc o galaktykach w strukturze plastra miodu. Od lat się nad tym zastanawiam i myślę sobie , że Stwórca po prostu kocha tworzyć . Jest jak rzeźbiarz , albo malarz , albo muzyk z prawdziwego zdarzenia. Ale ważne jest dla mnie to , że jest. To nie jest wiara , to jest wiedza . A dowody znajdziesz w Naturze
:)
Dobra idę spać , czas odespać betoniarę :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.