~~Szary Buk napisał(a): ...
Problem w tym że żyd wam nic nie kazał ,sami zdurnieliście.
Amen. Miło jest porozmawiać z Mądrymi Ludźmi ... wieczorową porą :) Ale właściciel mamony uzurpator żyd . nie musiał niczego kazać. W samej żydowskiej Świadomości istnieją przynajmniej dwa archeotypy ... chazarowie i semijczycy . Miałbym pytanko do Kolegi ... qurwa jego mać , jak Kolegę nazywać ... Szary Buk, czy Ceglastobrązowa Tawułka ? Czuję ten sam Mądry Intelekt , tak rzadko spotykany na tymże rodzimym Portalu , i w pale mi się nie mieści , że Mądrzy Ludzie z Bolesławca nie mają odwagi nadać sobie jakiś konkretny login. Nazwać się jakimś IMIENIEM . Robi to za Was k.retyński algorytm Mańka.
Ale wracając do rzeczy ... problem z żydami Narody tej Planety miały od zawsze , czyli od czasu kiedy przed neandertalczykiem pojawił się pierwszy homo sapiens. To co zostało zapisane w Biblii , szczególnie Stary Testament i Talmud , historia narodu wybranego przez JHWH - e , to nie tylko historia , to również dowód rzeczowy w zbrodni. Wytłumaczę to Koledze tak ... gramy we dwóch w PAŃSTWA _ MIASTA , albo w rzucanie nożem w kole. Pamięta Kolega taką zabawę z dzieciństwa ? Była bardzo popularna , jak pstrykanie kapslami :D Otóż PAŃSTWA- MIASTA , to według JHWH i syjonistów , własność Pana , a rzucanie nożem ma tą własność potwierdzić, trafiając w serce poprzedniego właściciela. Nie wiem czy to jest zgodne z prawem międzynarodowym , ale jednego jestem pewien , żeby ta obłąkana cywilizacja mogła się oderwać od studni grawitacyjnej , nie potrzebna jest technologia . Potrzebna jest Świadomość ... świadomość słów Mądrych Ludzi ... nie czyń bliźniemu , co tobie nie miłe ... świadomość słów Jezusa , pokochaj siebie i kochaj INNYCH. Żydzi tego nie rozumieją , dając nam kredyty i czekając na odsetki , dodatkowo próbują nas oszwabić. Ja wiem , że są w każdej strukturze władzy , pod jakąkolwiek szerokością geograficzną , pod przybranymi dla mamony nazwiskami , ale to chazarowie , którzy przeszli na judaizm dla zysku , potomkowie faryzeuszy i lewitów. Prawdziwi żydzi , mentalnie spokrewnieni z kosmitą Jezusem , wezmą Palestyńczyka na barana i pójdą razem na lody , albo do kina ... a tymczasem żydowscy chazarowie robią sobie grilla ... przez lornetkę obserwując naloty na pozostałości palestyńskich domostw.
Ostatnie pytanko i idę w kimono. Czy Kolega wie w którym roku usunięty został parytet złota i przez kogo , skoro już o ekonomi gadamy ? :)
Dobranoc :)