~nieznajoma niezalogowany 26 lutego 2015r. o 20:37
Dziewczyny, proszę o info, kogo polecacie do zamknięcia naczynek laserem na buzi . Wiem że w Bolesławcu robi to lekarz dermatolog w gabinecie na Asnyka przyjeżdża tam raz w miesiącu , Pani doktor w salonie Oliwia koło dawnej Kamy oraz lekarz w gabinecie na Ul. Karola Miarki.
Będę wdzięczna za wszelkie opinie i porady
Witam, byłam dziś w Stomadencie zarejestrować się do doktor Racławskiej, ale dowiedziałam się, że jest na urlopie do odwołania niestety :-( Wiem, że w przychodni nad Rossmanem przyjmuje też jakaś pani doktor Cybylska ponoć dojeżdża z Wrocławia. Czy był ktoś może? Jakieś opinie?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.