~klucz-nick napisał(a): zawsze jak widzę roweżyste jadącego drogą ulicą wzdłuż obok drogi rowerowej to mam ochotę go rozjechać :P Qrwa nie cierpię rowerów roweżystów którzy na światłach prawą stroną pchają się aby być pierwszym na swiatłach :P a to c-h-u-j-e :P
~ANNA napisał(a): Mój bliski znajomy jeździł na te zbiórki od dawna, ale zaprzestał jak pojawił się Pan Bartosz K. - samozwańczy Prezes.
Dlaczego ? - bo nie spodobało mu się jak ktoś sobie robi stanowisko i sławę na czyimś pomyśle. Ludzie się spotykali, jeździli razem, było miło i przyjemnie. Grupa sobie jeździła sama, też mógł przyjechać kto chciał i każdy był mile widziany. Nie robili wokół siebie szumu i hałasu, bo niby po co. Oni chcieli tylko wspólnie pojeździć. Ne było prezesów, -wice i zastępców, każdy był równy bez względu na sprzęt.
Teraz pojawił się jakiś pseudo prezes, wymyśla idiotyczną nazwę - co ona oznacza - ktoś wie? i się popisuje.
Chyba nie o taką inicjatywę kolarską chodzi.
~Tak z boku patrząc........... napisał(a):światła z długich na krótkie zmieniam jak zobaczę roweżyste szanuje ich tak jak szanuje mądrych kierowców,mój post powyżej dotyczy chamstwa drogowego czytaj ze zrozumieniem,i nie daj się wkręcić.~klucz-nick napisał(a): zawsze jak widzę roweżyste jadącego drogą ulicą wzdłuż obok drogi rowerowej to mam ochotę go rozjechać :P Qrwa nie cierpię rowerów roweżystów którzy na światłach prawą stroną pchają się aby być pierwszym na swiatłach :P a to c-h-u-j-e :P
Zapraszam na spotkanie rowerzystów i powiesz im w oczy jak postrzegasz "roweżystów". Chętnie Ciebie posłuchamy i poznamy. Czuj się zaproszony i do zobaczenia.
~klucz-nick napisał(a):~Tak z boku patrząc........... napisał(a):światła z długich na krótkie zmieniam jak zobaczę roweżyste szanuje ich tak jak szanuje mądrych kierowców,mój post powyżej dotyczy chamstwa drogowego czytaj ze zrozumieniem,i nie daj się wkręcić.~klucz-nick napisał(a): zawsze jak widzę roweżyste jadącego drogą ulicą wzdłuż obok drogi rowerowej to mam ochotę go rozjechać :P Qrwa nie cierpię rowerów roweżystów którzy na światłach prawą stroną pchają się aby być pierwszym na swiatłach :P a to c-h-u-j-e :P
Zapraszam na spotkanie rowerzystów i powiesz im w oczy jak postrzegasz "roweżystów". Chętnie Ciebie posłuchamy i poznamy. Czuj się zaproszony i do zobaczenia.
Zastosowana autokorekta
~Tak z boku patrząc........... napisał(a): Chciałbym zaprosić Wszystkich chętnych do wsparcia ponownie podjętej inicjatywy budowy ścieżki rowerowej szlakiem kolejowym Bolesławiec-Grodziec.
Spotkanie w Starostwie Powiatowym(okrąglak) w dniu 13.04.2015r. godzina 14.00 Szlak został już "przetarty" i teraz tylko obecność zainteresowanych i dialog z osobami kompetentnymi w podejmowaniu decyzji.