jegomosc napisał(a): Nie wiem jakim trzeba być masochistą, żeby spędzać kilka godzin każdego dnia na portalu, którego tak bardzo się nie lubi... dziwne.
czyżby to jakaś próba ''dowartościowania '' samego siebie?
''kilka godzin''?...oj przeceniacie się jegomościu ...przeceniacie :D
portalu ''którego nie lubię''?...a gdzie ja to napisałem?..może jakiś cytacik?
niektórych osób na pewno ale portalu?..dajecie mi po pracy rozrywkę i mam nie lubić portalu?
nawiasem ..pisząc tutaj od czasu do czasu odrabiam ''lekcje domowe'' wyniesione z pracy w której właśnie ''kilka godzin'' spędziłem :P
a może zabolało Was że zabiorę coś z ''party''?..oprócz niedojedzonego ''koszyczka'' ? :D
luzik ''pany'' ...luzik.... :D
Dopisane 09.04.2015r. o godz. 20:58:
hemi napisał(a): Jegomośc ,ja na Bolec tylko rzucam okiem ,bo bez obrazy -rzygać mi sie chce ,że praktycznie w każdym temacie pojawia sie Falco,Klucz-nick,Skorn...i tak w kółka i najczęściej to offtopy..
Dlatego rzucam tylko okiem na bierzące wydarzenia i znikam.
Czytanie portalu zwyczajnie mnie irytuje jesli chodzi o komentarze w/w wszechwiedzących.
Zdecydowanie bardziej wole miec kontakt z Bolecnautami w rzeczywistości ;)
16.05. jak nic mi nie wypadnie i będe miał wolne to pewnie wpadniemy z grupka znajomych jak w zeszłym roku :)
hemi...''w każdym temacie''?
pieprzysz coś od rzeczy...mam ''ulubione'' jak Ty o ''motoryzacji''
''wszystkowiedzący'' to było do tego powyżej ''alterka -putlerka'' zapewne
offtopy ?..więc w swojej ''praworządności '' zgłaszaj do moderacji :D
a tak poważnie- to na powagę będziesz miał jeszcze sporo czasu więc ''żyj chwilą'' ;)
rozumiesz?
dlaczego nie zgłaszasz do moderacji epitetów alterka obrażającego a nie ''offtopującego ''
przyjaciel ?...jeśli tak to współczuję... :D
Dopisane 09.04.2015r. o godz. 21:00:
zapomniałem dopisać ...już zostawiam Wam TEN ''TEMAT'' :D