~BURAK TO KLUCZNIK napisał(a):~klucz-nick napisał(a):bax napisał(a): Współczuję kobiecie,która spowodowała kolizję... ...każdemu może sie zdarzyc'...z polisy Jej pociągną,do tego mandat itd.,..ale,żeby od razu prawko zabierali :| za co? przecież trzeźwa też była :|uderzenie było centralnie w bok ,czyli wjechała świadomie pod busa który miał pierwszeństwo,policja zatrzymuje prawko na podstawie wyrządzonych szkód,gdyby kończyła manewr i bus mógłby ją uderzyć w prawy tylny bok pewnie by przychamował,a tu jest ewidentne olanie busa,co widać na zdjęciach.postaw się jeden z drugim na miejscu poszkodowanego,a wy tu jakiejś baby żałujecie co to zamordować chciała pasażerów busa.totalne buractwo.
Szok !...
Klucz nick to do Ciebie frajerze zeby takie głupoty wypisywac buraku jeden-masz.... Konkretnie we łbie nakupczyne i PROPONUJE ZEBYS NA TYSIACLECIA POSZEDL SIE PRZEBADAC A NAJLEPIEJ ABY OD RAZU CIE TAM ZAMKNELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zastosowana autokorekta
~CAŁA PRAWDA napisał(a): Kobieta jezdzi od ponad dwudziestu lat.Przez to skrzyzowanie od kilkunastu. Nigdy wczesniej nie otrzymała ani jednego mandatu,ani tez jednego punktu karnego!!!
~BURAK TO KLUCZNIK napisał(a):może jestem burakiem ale tak twierdzisz tylko ty,napisz dlaczego twierdzisz że jestem burakiem dlatego że to twoja spowodowała kolizje,napisałem prawde,przez chwile stanąłem na miejscu busa poszkodowanemu ,zauważyłem że zawsze jak jest wypadek to sprawce wszyscy żałują,a ja nie żałuje sprawcy i prawko na 6 miesięcy zabrać kierowcy sprawcy :P~klucz-nick napisał(a):bax napisał(a): Współczuję kobiecie,która spowodowała kolizję... ...każdemu może sie zdarzyc'...z polisy Jej pociągną,do tego mandat itd.,..ale,żeby od razu prawko zabierali :| za co? przecież trzeźwa też była :|uderzenie było centralnie w bok ,czyli wjechała świadomie pod busa który miał pierwszeństwo,policja zatrzymuje prawko na podstawie wyrządzonych szkód,gdyby kończyła manewr i bus mógłby ją uderzyć w prawy tylny bok pewnie by przychamował,a tu jest ewidentne olanie busa,co widać na zdjęciach.postaw się jeden z drugim na miejscu poszkodowanego,a wy tu jakiejś baby żałujecie co to zamordować chciała pasażerów busa.totalne buractwo.
Szok !...
Klucznik to do Ciebie frajerze zeby takie głupoty wypisywac buraku jeden-masz na krec ane konkretnie we łbie
~BURAK TO KLUCZNIK napisał(a):nawet jeżeli kobieta która spowodowała kolizje jest poszkodowana to nadal jest sprawcą zdarzenia i nie zwalnia to jej od odpowiedzialności i zatrzymania prawka,a to że jest ranna to inna sprawa.ktoś kto czyta posty klucznika i ich nie rozumie to musi dopiero być ćwierć inteligent.~klucz-nick napisał(a):bax napisał(a): Współczuję kobiecie,która spowodowała kolizję... ...każdemu może sie zdarzyc'...z polisy Jej pociągną,do tego mandat itd.,..ale,żeby od razu prawko zabierali :| za co? przecież trzeźwa też była :|uderzenie było centralnie w bok ,czyli wjechała świadomie pod busa który miał pierwszeństwo,policja zatrzymuje prawko na podstawie wyrządzonych szkód,gdyby kończyła manewr i bus mógłby ją uderzyć w prawy tylny bok pewnie by przychamował,a tu jest ewidentne olanie busa,co widać na zdjęciach.postaw się jeden z drugim na miejscu poszkodowanego,a wy tu jakiejś baby żałujecie co to zamordować chciała pasażerów busa.totalne buractwo.
Szok !...
Klucznik to do Ciebie frajerze zeby takie głupoty wypisywac buraku jeden-masz na krec ane konkretnie we łbie
~CAŁA PRAWDA napisał(a): Kobieta jezdzi od ponad dwudziestu lat.Przez to skrzyzowanie od kilkunastu. Nigdy wczesniej nie otrzymała ani jednego mandatu,ani tez jednego punktu karnego!!!
~klucz-nick napisał(a):nie tylko ja tak twierdze wiekszosc w 99% a ja w ich imieniu napisałem!!! a kto spowodował taka kolizje niewazne bo nikt tego specjalnie nie zrobił,a ty wypisujesz jak ktos tam spejalnie wjechał-sam nie wiesz co piszesz ty juz sie lepiej nigdzie nie stawiaj bo kiepsko Ci to idzie i nie ty tu jestes od zabierania prawka~BURAK TO KLUCZNIK napisał(a):może jestem burakiem ale tak twierdzisz tylko ty,napisz dlaczego twierdzisz że jestem burakiem dlatego że to twoja spowodowała kolizje,napisałem prawde,przez chwile stanąłem na miejscu busa poszkodowanemu ,zauważyłem że zawsze jak jest wypadek to sprawce wszyscy żałują,a ja nie żałuje sprawcy i prawko na 6 miesięcy zabrać kierowcy sprawcy :P~klucz-nick napisał(a):bax napisał(a): Współczuję kobiecie,która spowodowała kolizję... ...każdemu może sie zdarzyc'...z polisy Jej pociągną,do tego mandat itd.,..ale,żeby od razu prawko zabierali :| za co? przecież trzeźwa też była :|uderzenie było centralnie w bok ,czyli wjechała świadomie pod busa który miał pierwszeństwo,policja zatrzymuje prawko na podstawie wyrządzonych szkód,gdyby kończyła manewr i bus mógłby ją uderzyć w prawy tylny bok pewnie by przychamował,a tu jest ewidentne olanie busa,co widać na zdjęciach.postaw się jeden z drugim na miejscu poszkodowanego,a wy tu jakiejś baby żałujecie co to zamordować chciała pasażerów busa.totalne buractwo.
Szok !...