~ napisał(a): przez to dużo ludzi straci prace.
~ciekawy napisał(a):przeraża mnie stopień twojej inteligencji,to był żart,jak się likwiduje miejsca pracy w tym przypadku linia produkcyjna to ludzie tracą prace,jasno ci wyjaśniłem cz referat napisać??~ napisał(a): przez to dużo ludzi straci prace.
co chcesz przez to powiedzieć, z ludzie tracą pracę przez narkotyki też stracą pracę osoby pracujące przy produkcji....?
~ napisał(a):~ciekawy napisał(a):przeraża mnie stopień twojej inteligencji,to był żart,jak się likwiduje miejsca pracy w tym przypadku linia produkcyjna to ludzie tracą prace,jasno ci wyjaśniłem cz referat napisać??~ napisał(a): przez to dużo ludzi straci prace.
co chcesz przez to powiedzieć, z ludzie tracą pracę przez narkotyki też stracą pracę osoby pracujące przy produkcji....?
Zastosowana autokorekta
~Kolega Szmita napisał(a): Brawa ogromne dla Policji z Bolesławca. Ciekawe czy mieszkaniec Nowogrodźca Ćpunek i paser, diler i alkoholik, złodziej Pawełek Szmit ma powiązania z tą linią produkcji. Niech Policja dobrze go "przetrzepie" i jego szemraną posesję to dużo spraw być może się uda rozwiązać. Taki ... powinien siedzieć maksymalne wyroki a po wyjściu przymusowe zamknięcie w psychiatryku.
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta