Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

debata

~ niezalogowany
18 maja 2015r. o 23:07
~ napisał(a): Wojtuś Młynarski słodki starunio to tylko jeden głos :* :*

ALE ZA TO JAKI ! Rewelacja! Brawo !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 maja 2015r. o 23:39
Jak się chce zapewnić córeczce ciepłą posadkę, trzeba czasem być nadwornym błaznem.
~xl niezalogowany
19 maja 2015r. o 9:44
Oglądając tę debatę dane mi było zobaczyć człowieka manipulanta obłudnego do szpiku kości czyli obecnego p. Prezydenta. I tak słuchając go przypomniała mi się sprzed lat moja własna historia z pewnym człowiekiem przez którego ucierpiała moja rodzina. Człowiek pokroju p. Komorowskiego. Dobry wujek , spokojny z zewnątrz nie wzbudzający żadnych podejrzeń a w środku zgnilizna i manipulant do potęgi który nie cofnie się przed niczym by obrzydliwy sposób zniszczyć kogoś , pomówić i oczernić.I sytuacja podobna , jak zaczął mu się palić grunt pod nogami próbując odwrócić uwagę od siebie i swoich machlojek zaczyna mówić o przeciwniku czyli o tym który jest dla niego zagrożeniem i próbuje obnażyć złodzieja i manipulanta . Manipulacja obrzydliwa mam nadzieję że P. Komorowski jak i człowiek z mojej życiowej historii kiedyś zostaną strąceni z tronu . Coś obrzydliwego!!!! I nikomu nie życzę spotkać na swojej drodze kogoś takiego :|
13021
eto
19 maja 2015r. o 9:51
Komorowskiemu już nic nie pomoże, ludzie nawet nie słuchają jego wypowiedzi.
Podobnie jest z podstawionymi ludźmi w studio w państwowej telewizji.

Tak na 99% Duda wygra wybory.

Wynik wyborów, który bym obstawił to 72% Duda, a Komorowski 28%.

Do zobaczenia po wyborach, zobaczymy czy się sprawdzi. :)
~ŻAK niezalogowany
19 maja 2015r. o 9:55
Potrzebujesz zaświadczenia do ZUS, KRUS, PUP, MOPS, GOPS czy WKU? A może przydadzą Ci się zniżki na PKP/PKS, a przy okazji u kilkuset naszych Partnerów? Rozwiązanie jest tylko jedno – zapisz się do Żaka w ciągu minuty online i ciesz się wszystkimi przywilejami: http://www.zak.edu.pl/formularz - to bardzo proste!!
13021
eto
19 maja 2015r. o 10:00
Ten Żak to ksiądz, czy wójt ?? ?? :D :D

~xl niezalogowany
19 maja 2015r. o 10:06
Na Komorowskiego głosują ludzie zaślepieni. Widzą że nie sprawuje dobrze władzy , ale boją się że przyjdzie ktoś gorszy i będzie gorzej. Widzą że nie jest dobrze w Polsce przez tego człowieka i jego rząd ale nic nie potrafią zrobić.Widzą zło ale są tchórzami i nie potrafią się temu przeciwstawić. Dlatego zło triumfuje bo dobrzy ludzie nic nie potrafią zrobić. Nie mają przysłowiowych jaj by zmienić rzeczywistość i zapomnieli że to właśnie społeczeństwo daje im władze i może obalić i strącić z tronu.Na moim małym życiowym podwórku było podobnie. Wielu ludzi przyglądało się w jak perfidny sposób pewien człowiek próbuje niszczyć moja rodzinę . Widzieli to i mogli zareagować , mówili że to widzą ale nic nie zrobili przyglądali się biernie. Mówili: może coś się zmieni? Nic się nie zmieniło :| Tak samo nic się nie zmieni za Komorowskiego. Ludzie nie dajcie się otumanić temu człowiekowi. Dlatego zagłosuję na Dudę , przeciwko Komorowskiemu :|
3688
#Pynchoon nieaktywny
19 maja 2015r. o 10:39
eto napisał(a):
Do zobaczenia po wyborach, zobaczymy czy się sprawdzi. :)

Nie tyle istotne jest kto wygra, czy kto przegra, ale to aby już po ogłoszeniu wyniku wyborów wszyscy zaakceptowali decyzję większości wyborców (zarówno tych którzy pofatygują się aby oddać głos i tych którzy zostaną w domu, automatycznie zgadzając się z wyborem większości). Nie ważne czy wygra kandydat, na którego ja zagłosuję, czy drugi z kandydatów, Polska i tak będzie miała nowego prezydenta i będzie on także moim prezydentem.

Nasze kampanie wyborcze to za dużo nienawiści, z każdej strony, obietnic bez pokrycia ze strony kandydatów, traktujących wyborców jak ludzi mało inteligentnych, którzy nie wiedzą, iż prezydent to funkcja przede wszystkim reprezentacyjna, bez realnego wpływu na rząd oraz jego pracę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza