~emeryt napisał(a): Jak patrzę na niektórych emerytów ,to jestem pewny ,że wiek emerytalny słusznie był podniesiony. Do pracy drodzy Państwo, do pracy.
~miłosnik ...i napisał(a):~emeryt napisał(a): Jak patrzę na niektórych emerytów ,to jestem pewny ,że wiek emerytalny słusznie był podniesiony. Do pracy drodzy Państwo, do pracy.
jak czytam takie wypociny to myslę ,ze eutanazja dla ciebie byłaby najodpowiedniejsza !!!
Zastosowana autokorekta
~miłosnik ...i napisał(a):~emeryt napisał(a): Jak patrzę na niektórych emerytów ,to jestem pewny ,że wiek emerytalny słusznie był podniesiony. Do pracy drodzy Państwo, do pracy.
jak czytam takie wypociny to myslę ,ze eutanazja dla ciebie byłaby najodpowiedniejsza !!!
Zastosowana autokorekta
~emeryt napisał(a): Jak patrzę na niektórych emerytów ,to jestem pewny ,że wiek emerytalny słusznie był podniesiony. Do pracy drodzy Państwo, do pracy.
~majętny Stef napisał(a):~emeryt napisał(a): Jak patrzę na niektórych emerytów ,to jestem pewny ,że wiek emerytalny słusznie był podniesiony. Do pracy drodzy Państwo, do pracy.
To emeryci PRLowscy czyli nie byli tak wyeksploatowani jak będą emeryci za 10-30 lat.
Niejedna babcia była w tamtym czasie pomocnikiem szatniarza, sklepikarką w sklepie bez towaru czy na recepcji.
Przyszłe emerytki z taśmy na strefie będą powykręcane i o tańczeniu mowy nie będzie.