~Edwardocappucino napisał(a):Słuchaj ty i inni bolesławieccy idioci.Nie winna jest ta budowla(bo tak rozumując trzeba by zburzyć i wiadukt i inne wyższe budowle w Bolesławcu),ale ten dziwny czlowiek .ale widać ,że rozum tych którzy mają pretensje do tych którzy wybudowali ten krzyż nie wiele odbiega od rozumu tego desperatauser napisał(a): A ja się zapytam tylko:Cały sęk w tym, że on wcale nie chce skakać. To forma protestu. Zabezpieczony jest ale w niewystarczający sposób. Siatka, którą zamontowano ma zbyt duże oczka i można po niej wejść.
1. Dlaczego on skacze?
2. Dlaczego krzyz nie zostal zabezpieczony jak sie zarzekano (pomyslodawca powinien wylozyc ze swojej kabzy calosc)?
Zastosowana autokorekta
~pinochet napisał(a):~Edwardocappucino napisał(a):Słuchaj ty i inni bolesławieccy idioci.Nie winna jest ta budowla(bo tak rozumując trzeba by zburzyć i wiadukt i inne wyższe budowle w Bolesławcu),ale ten dziwny czlowiek .ale widać ,że rozum tych którzy mają pretensje do tych którzy wybudowali ten krzyż nie wiele odbiega od rozumu tego desperatauser napisał(a): A ja się zapytam tylko:Cały sęk w tym, że on wcale nie chce skakać. To forma protestu. Zabezpieczony jest ale w niewystarczający sposób. Siatka, którą zamontowano ma zbyt duże oczka i można po niej wejść.
1. Dlaczego on skacze?
2. Dlaczego krzyz nie zostal zabezpieczony jak sie zarzekano (pomyslodawca powinien wylozyc ze swojej kabzy calosc)?
CNC napisał(a): krzyż przerobić na żyletki i będzie po problemie !! bo mnie jako ateistę tylko denerwuje
~Harry napisał(a): Widocznie kara była za mało dotkliwa a kolegium za niskie bo jak by raz zapłacił za akcje to by mu się odechciało wybryków staremu ...........hultajowi .
CNC napisał(a):~ napisał(a):~Max napisał(a): A mnie denerwują tacy jak ty ( ateiści ) to na co ciebie przerobić ?????
Jego wysłać na pole kapusty bo tam jest miejsce głąbów kapuścianych!
co za poruszenie u chrześcijan !! pies wam mordy lizał razem z tym krzyżem :D
~pinochet napisał(a):~Edwardocappucino napisał(a):Słuchaj ty i inni bolesławieccy idioci.Nie winna jest ta budowla(bo tak rozumując trzeba by zburzyć i wiadukt i inne wyższe budowle w Bolesławcu),ale ten dziwny czlowiek .ale widać ,że rozum tych którzy mają pretensje do tych którzy wybudowali ten krzyż nie wiele odbiega od rozumu tego desperatauser napisał(a): A ja się zapytam tylko:Cały sęk w tym, że on wcale nie chce skakać. To forma protestu. Zabezpieczony jest ale w niewystarczający sposób. Siatka, którą zamontowano ma zbyt duże oczka i można po niej wejść.
1. Dlaczego on skacze?