~niedoszły emeryt napisał(a):
A ja życzę Dudzie jak najgorzej ,pamiętam jego wypowiedź ''Jeśli nie obniżę wieku emerytalnego to podam się do dymisji ''Niecierpliwie czekam bo skończyłem 65lat.
Zaprzeczasz samemu sobie. Życzysz Dudzie jak najgorzej, i czekasz na to, że obniży wiek emerytalny.
Zachowanie polityków PO, ale i wyborców tej partii nieuchronnie przyniesie jej na jesień totalną klęskę. Co mnie bardzo cieszy.
"Mogą mówić, że nic się nie stało. Ale to będzie oznaczało klęskę"
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,17992857,Czapinski_tlumaczy__dlaczego_Platforma_przegrywa_wybory_.html#Czolka3Img
"Główna przyczyna przegranej była prosta: PO całkowicie oddzieliła się od ludu. Arogancja, buta, lekceważenie prawa, kręcenie na boku interesów i interesików, zachłanność i poczucie bezkarności stało się aż nadto widoczne. Nie jest zatem prawdą, jak można było usłyszeć po poniedziałkowym spotkaniu przywódców PO, że głos przeciw prezydentowi nie oznaczał głosowania przeciw PO. Wręcz przeciwnie. Niezależnie od tego, że swą biernością i brakiem refleksu Bronisław Komorowski przyczynił się do klęski, przegrał, bo stała za nim Platforma. Ludzie mieli serdecznie dość obecnych rządów i dlatego, nie mogąc tego wyrazić wprost, na razie ukarali Komorowskiego. "