Pannazdzieckiem napisał(a): A na jesieni ukarzą całe to POpaprane towarzycho :D No widzisz Alterowicz , coś jednak nas łączy , Doktoranta i facetabezmatury :D
Proszę Cię, skasuj ten kretyński napis. Nie przystoi takiej inteligencji. Niech już będzie " agresja Pannyzdzieckiem " :D
Nie mam za wiele czasu dzisiaj na pogaduchy, ale powiem Ci, że łączy nas więcej niż Ci się wydawało i dalej wydaje. Tylko zdarza Ci się zbyt często rzucać na innych własne projekcje. W którymś momencie zapomniałeś, że też krytykowałem ten system. Temat Ukrainy na chwile to zmienił ponieważ pewne nadrzędne wartości bywają ważniejsze.
Również przewiduje jesienią zwycięstwo sił antysystemowych, a wybranie Dudy mimo wszystko w tym pomoże.
Swojego opisu nie zmienię do momentu, aż Rosja i Putinek nie przestanie być zagrożeniem dla niepodległości innych.
A jak skomentujesz ten fakt? Którego od dawna oczekiwałem :)
Klęska Jednej Rosji w wyborach w Bałtijsku, partia Putina bez mandatów
27 maja
"Partia Jedna Rosja, stanowiąca zaplecze polityczne prezydenta Federacji Rosyjskiej Władimira Putina, poniosła dotkliwą klęskę w obwodzie kaliningradzkim - w niedzielnych wyborach do rady rejonowej Bałtijska nie zdobyła ani jednego mandatu."
http://fakty.interia.pl/raporty/raport-srodek-wschod/aktualnosci/news-kleska-jednej-rosji-w-wyborach-w-baltijsku-partia-putina-bez,nId,1825805