~Jacek napisał(a): Może ktoś podać link do strony z wynikami bo ze strony związku wynika, że nasza mistrzyni miała tylko jedną rywalkę.
~kolo napisał(a): Skoro taka cisza tzn., że nasza mistrzyni chyba faktycznie miała tylko jedną rywalkę.
~ napisał(a):Nareszcie mądra wypowiedź,to jest chore żeby dziecko uczyć bić się,zwłaszcza dziewczynkę i w dodatku talentem to nazywać,talent to jest muzyczny ,plastyczny,wokalny,itp a nie "talent bicia i kopania".To jest tylko wytrenowana technika a nie zaden talent,to powinno być zabronione.A swoją drogą nie jest to małe i nieświadome dziecko i mnie raczej przerażałoby gdyby moje dziecko miało takie upodobania jak ta "utalentowana"dziewczyna. :|~kolo napisał(a): Skoro taka cisza tzn., że nasza mistrzyni chyba faktycznie miała tylko jedną rywalkę.
Nie dziwię się! :)
Kto z Was posłałby córeczkę na naukę bicia zwaną Muay Thai? :)
~ napisał(a):~kolo napisał(a): Skoro taka cisza tzn., że nasza mistrzyni chyba faktycznie miała tylko jedną rywalkę.
~ napisał(a):~ napisał(a):Nareszcie mądra wypowiedź,to jest chore żeby dziecko uczyć bić się,zwłaszcza dziewczynkę i w dodatku talentem to nazywać,talent to jest muzyczny ,plastyczny,wokalny,itp a nie "talent bicia i kopania".To jest tylko wytrenowana technika a nie zaden talent,to powinno być zabronione.A swoją drogą nie jest to małe i nieświadome dziecko i mnie raczej przerażałoby gdyby moje dziecko miało~kolo napisał(a): Skoro taka cisza tzn., że nasza mistrzyni chyba faktycznie miała tylko jedną rywalkę.
takie upodob ania jak ta "utalentowana"dziewczyna. :|