Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Irek Suszek - trzy razy tak!
~sąsiadka niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 13:52
Brawo
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~KONSUMENT niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 14:24
Polecam tą pizzerie naprade smaczne i obsługa na 6. Bolesłaieckie pizzerie sprzedający ten syf powinny się uczyć ;)
~ niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 15:29
Super! Wielkie gratulacje dla kucharza. A pizza w Tomaszowie faktycznie najlepsza. Nie najtańsza ale warta swojej ceny. Przepyszna.
~ niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 16:10
~KONSUMENT napisał(a): Polecam tą pizzerie naprade smaczne i obsługa na 6. Bolesłaieckie pizzerie sprzedający ten syf powinny się uczyć ;)
Oj,nieładnie obrażać!
~Magda niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 16:28
Pizza rewelacyjna ale sałatki tragiczne:( byłam w tygodniu i jestem niemile
zaskoczona niskim poziomem sałatek- niedoprawione, suche, popracujcie nad tym:)
~ niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 17:01
taki fachowiec i dżinsach no i ta obrączka tylko bród się pod nią zbiera reszta super :)
~ niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 17:44
~Magda napisał(a): Pizza rewelacyjna ale sałatki tragiczne:( byłam w tygodniu i jestem niemile
zaskoczona niskim poziomem sałatek- niedoprawione, suche, popracujcie nad tym:)

Chyba nie jadłysny tej samej sałatki. Kiedyś można było się przyczepić ale od jakiegoś czasu są naprawdę dobre. Inaczej podawane, duża porcja tez na plus.
~Lukasz niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 19:04
Pizza najlepsza w regionie, wysokiej jakości składniki, szkoda ze kawałek od Boleslawca, ale i tak uwielbiam tam jeździć z Rodziną, w żadnej innej restauracji moje dzieciaki nie bawią sie tak jak u Was, brawo za pomysł, zaangażowanie. Trzymam kciuki za Kucharza - na mnie robi to ogromne wrażenie. Powodzenia :))
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.