~mietzek napisał(a): człowiek jak każdy inny przykro że zmarł ale to co się działo po za cmentarzem to zakrawa o bestialstwo żeby mieszkańcy pobliskich bloków nie mieli gdzie parkować to już szczyt wszystkiego szkoda że im (tym przyjezdnym)opon nie przebili może by się czegoś nauczyli
~mietek napisał(a): człowiek jak każdy inny przykro że zmarł ale to co się działo po za cmentarzem to zakrawa o bestialstwo żeby mieszkańcy pobliskich bloków nie mieli gdzie parkować to już szczyt wszystkiego szkoda że im (tym przyjezdnym)opon nie przebili może by się czegoś nauczylipopieram jak sw krowy parkowali
~obserwaTOr napisał(a):np tego ze chodnik jest dla pieszego a nie na parkowanie auta~mietzek napisał(a): człowiek jak każdy inny przykro że zmarł ale to co się działo po za cmentarzem to zakrawa o bestialstwo żeby mieszkańcy pobliskich bloków nie mieli gdzie parkować to już szczyt wszystkiego szkoda że im (tym przyjezdnym)opon nie przebili może by się czegoś nauczyli
Wydaje mi się że tylko tobie to przeszkadzało. A czego się mieli nauczyć? Że parking prywatny i nikomu oprócz mieszkańców nie wolno parkować. Mam nadzieję że jeśli kiedyś na 1 godz góra 1,5 i zaparkujesz na parkingu nie przy swoim bloku to też będziesz prosił mieszkańców żeby w akcie zemsty przebili twoje opony. Byle czego nie jesz a byle co gadasz. Ja z uwagi na brak miejsca zaparkowałem dopiero przy działkach. I co działkowicze mieli mi obłożyć auto nawozem?
~ napisał(a):~JAAA napisał(a): ciekawe czy rodzina zaplacila dodatkowe 2500 za pogrzeb w sobote? czy miasto? czy pan f? d
ten komentarz jest nie na miejscu... wstydz sie
~ napisał(a):~ napisał(a):~JAAA napisał(a): ciekawe czy rodzina zaplacila dodatkowe 2500 za pogrzeb w sobote? czy miasto? czy pan f? d
ten komentarz jest nie na miejscu... wstydz sie
Pytanie może nie na miejscu, ale odpowiedź jak najbardziej.
~mietek napisał(a): człowiek jak każdy inny przykro że zmarł ale to co się działo po za cmentarzem to zakrawa o bestialstwo żeby mieszkańcy pobliskich bloków nie mieli gdzie parkować to już szczyt wszystkiego szkoda że im (tym przyjezdnym)opon nie przebili może by się czegoś nauczyli