Doktor Donotek przyjmuje na ul. Piaskowej w Bolesławcu. Jest zastępcą dyrektora do spraw medycznych w szpitalu psychiatrycznym, a przy tym bardzo, bardzo serdeczny człowiek. W ciągu trzech miesięcy zażywania leków przepisanych przez doktora, moja kondycja psychiczna uległa znacznej poprawie. Leki nie powodowały żadnych skutków ubocznych,mogłam chodzić do pracy, jeździć samochodem. Po trzech miesiącach odstawienie leków odbyło się bez najmniejszego problemu. Szczerze polecam/
Ja chodziłam do doktora Olesińskiego i jestem bardzo zadowolona ,wspaniały człowiek , od samego wejścia do gabinetu nie czułam że jestem u lekarza ,leki dobrane super na dodatek niedrogie i tak mnie rozśmieszył że wyszłam z gabinetu już innym człowiekiem.
Jak ma być dobry to tylko Jacek Olesiński przemily człowiek i dobry lekarz . Pracowałam z nim kiedys i przyznaję ,ze jego leczenie daje rezultaty. Przyjmuje na ul. Pasteura 1 (równoległa do ul. Leśnej
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.