Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ponad 20 000zł za "Niedźwiedzie z Pirenejów"
~heavyblack97 niezalogowany
20 lipca 2015r. o 14:09
TYLKO NIE TO, AAA
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kowal niezalogowany
20 lipca 2015r. o 14:16
Za darmo powinni tu występować kto tu się w końcu promuje nasze miasto czy jakieś zapchlone niedzwiedzie ta kasę lepiej przeznaczyć na inne cele.
~misiu niezalogowany
20 lipca 2015r. o 14:39
Lepsze to niż ta Gliniada ...............
~ niezalogowany
20 lipca 2015r. o 14:53
obejrzałem...co o qwa jest???!!! jakieś wyleniałe i chyba zapchlone...katastrofa!!!
~max niezalogowany
20 lipca 2015r. o 15:00
to jest bez sensu
~ niezalogowany
20 lipca 2015r. o 15:26
Święto ceramiki bez gliniady to jak wakacje bez ładnej pogody. Do bani.
~boleslaw niezalogowany
20 lipca 2015r. o 15:59
Podobnie jak wszyscy znajomi uważam, że rezygnacja z Gliniady to bardzo zły pomysł. W internecie czytam różne opinie, ale nie znam w "realu" ani jednej osoby, która uważałaby, że to jakaś nieciekawa i "obciachowa" impreza. Wręcz przeciwnie, wszyscy z niecierpliwością czekali na tegoroczną Gliniadę, jako wielką atrakcję wakacji. Kto więc pisze te komentarze?
Tyle pieniędzy wypuszczają z naszego miasta, a nie lepiej wymyślić coś co pozwoli zarobić naszym rodzimym artystom?
~Aktor niezalogowany
20 lipca 2015r. o 16:07
20 tys zł dla jakichś pajaców przebranych za niedzwiedzie? dajcie mi taką kasę a z kumplami kupimy dopalacze i zrobimy takie przedstawienie, że National Geographic da 40 tys za kilka zdjęć. Będzie jak znalazł na gliniadę. Ja nic z tego nic nie chcę. Byleby był dobry fun i żeby nie trzeba było oglądać jakiegoś ścierwa z pirenejów. Urzędasom już na mózg bije z nudy :( heh niedziedzie z pirenejów w bolesławcu :D dobre...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia