Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jaki dobry telefon do 500 zł

13707
#maron nieaktywny
27 lipca 2015r. o 14:06
Szukam czegoś dla żony. Zastanawiałem się nad Lumią 535. Myslicie,ze to dobra opcja?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nie nie nie niezalogowany
27 lipca 2015r. o 14:10
nie nie nie Nokia jest na win kup jej samsunga na android w tej cenie
~majętny Stef niezalogowany
27 lipca 2015r. o 15:29
Każdy telefon przez dwa lata jest dobry, bo tyle trwa gwarancja.
Po dwóch latach zacznie się sypać albo się znudzi bo wyjdą na rynek jeszcze lepsze zabawki.
~ niezalogowany
27 lipca 2015r. o 15:38
Nokia jest super. Windows chodzi szybko i plynnie. W 535 slaba bateria ale dzien wytrzyma
~drek niezalogowany
28 lipca 2015r. o 6:29
maron napisał(a): Szukam czegoś dla żony. Zastanawiałem się nad Lumią 535. Myslicie,ze to dobra opcja?

Jak najbardziej. Telefon ma duży ekran oraz w miarę dobre parametry. Musisz jednak porozmawiać z żoną czy będize chciała. Ma system windows phone a większość osób jednak lubi androida ( android daje więcej możliwosći. jest na niego zdecydowanie więcej aplikacji).
Zerknij sobie również na promocje w orange:
http://okazje.co/kod-rabatowy-orange -jest tam kilka kodów na tańśze telefony.Może weźcie sobie coś w zetafonie ?
~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 8:34
Znów temat z pytaniem o pierdołę od człowieka, który za każdym razem o coś pyta i znów kilka postów niżej reklama...
Tak samo jak z zabawkami dla dwojga, jak z salą konferencyjną i pewnie kilkoma innymi.
Podejrzewam, że niejaki leszek25 i luzik24 to też ten sam gość od zakładania bzdurnych tematów, a później odpowiadania samemu sobie linkiem z reklamą.
13196
#Bocian89 nieaktywny
28 lipca 2015r. o 11:35
Ja mam myphone fun3 i w niczym nie odstaje modeli o podobnych parametrach droższych marek
~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 11:43
Ja swojej kupiłem Asusa Zenfone. Wybrałem 5 - trochę droższy, ale polecano też 4, czy serię C. Jest zadowolona :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo