~ napisał(a):no to musi być z-a-j-e-b-i-s-t-e szczęście żyć wśród miernot. :PCNC napisał(a): zburzyć to pseudo święte miejsce , zasadzić drzewa lub zrobic parking !!
~klucz-nick napisał(a): nigdy grosza nie dałem nie daje i nie dam wole to przepić :P
Mam to szczęście , że w moim kręgu znajomych nie ma takich miernot umysłowych! :)
~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a):jeżeli nie rozdawanie moich ciężko zarobionych pieniędzy jest miernotą umysłową to jak nazwiesz rozdawnictwo?.
~klucz-nick napisał(a): nigdy grosza nie dałem nie daje i nie dam wole to przepić :P
Mam to szczęście , że w moim kręgu znajomych nie ma takich miernot umysłowych! :)
~ napisał(a): Tak to ty jesteś ten oświecony, a inni to są nienormalni bo nie przeznaczają swojej kasy na picie? i motorówki? Co za ograniczony wydrenowany z mózgu pustak :|jesteście mniejszością więc nie wnosicie nic nowego.
~ napisał(a):to co robisz ze swoim wolnym czasem niko nie interesuje,ale ja pracuje płace podatki horendalne ,posłowie mają wolną kwote od podatku 34 600zł /rok,a kler katolicki jaki ma podatek drenują kieszeń naszego kraju i biednych ludzi.ja obciążony podatkami mam wspomagać kogoś co żyje za darmo,chory zdrowego niesie,łapiesz aluzje.~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a):jeżeli nie rozdawanie moich ciężko zarobionych pieniędzy jest miernotą umysłową to jak nazwiesz rozdawnictwo?.
Jest zupełnie racjonalnym wspieranie poprzez datki przez osoby będące katolikami swojego miejsca modlitwy i oprawiania mszy, czyli Kościoła :)
Jak inaczej niż miernotą umysłową , można nazwać osobę dla której alternatywą "dania na tacę" jest wydanie kasy na chlanie? :)
PS.Czy Twój zubożały móżdżek zrozumie sens mojej wypowiedzi jak napiszę , że nie chodzę do Kościoła? :)