CNC napisał(a): zburzyć to pseudo święte miejsce , zasadzić drzewa lub zrobic parking !!
~klucz-nick napisał(a): nigdy grosza nie dałem nie daje i nie dam wole to przepić :P
~ napisał(a):jeżeli nie rozdawanie moich ciężko zarobionych pieniędzy jest miernotą umysłową to jak nazwiesz rozdawnictwo?twoim zdaniem ten co da się naciągnąć i da sobie wydrenować ostatni grosz to bohater?zawsze znajdzie się jakiś nienormalny dziwny czlowiek co próbuje sprowadzić mnie do swojego miernego poziomu i wykazać że to ja jestem nienormalny :P przestańcie ludzie robić głupie rzeczy jedną z nich jest wpis po wyżej.mam swój indywidualny tok życia nie daje sobą manipulować bo sąsiad dał to i ja dam błąd,zwisa mi kto po co i za ile interesuje mnie tylko moja osoba,i teraz na to jest określenie egoista,okrteślenia itp żebyś tylko dał żebyśmy ci kieszenie wydrenowali.tak masz racje wolę być miernotą umysłową z pieniędzmi w kieszeni niż ty mądrym z pustymi kieszeniami,teraz mi powiesz że dobrze zarabiasz 1250netto,a ja ci na to jadę dziś popływać moją motorówką którą kupiłem za pieniądze których nie rozdałem.pozdrawiam mądrych mających swoje zdanie i rozum.CNC napisał(a): zburzyć to pseudo święte miejsce , zasadzić drzewa lub zrobic parking !!
~klucz-nick napisał(a): nigdy grosza nie dałem nie daje i nie dam wole to przepić :P
Mam to szczęście , że w moim kręgu znajomych nie ma takich miernot umysłowych! :)
Zastosowana autokorekta