Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Okropnie śmierdzi na Osiedlu Staszica i nie tylko
~ niezalogowany
21 sierpnia 2015r. o 18:48
Czy policja bolesławiecka złożyła już pozew przeciwko Panu, który zgłosił smród ? Bardzo często policja właśnie składa pozwy do sądu nie na sprawców, jak to miałoby miejsce i w tym przypadku, ale właśnie na zgłaszających problem smrodu. Sąd Rejonowy w Bolesławcu skazuje takie osoby za wezwanie policji, a Sąd Okręgowy w Jeleniej Górze takie wyroki utrzymuje w mocy. To to dzieje się w naszym smrodliwym Bolesławcu i jacy są ludzie trzymający władzę nie tylko sądowniczą ale z sądowniczą, przechodzi normalnego człowieka wyobrażenie. Pewnie też dlatego źle mieszka się w naszym mieście i zazwyczaj młodzi ludzie z niego uciekają, czego zawsze młodym życzę.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
21 sierpnia 2015r. o 19:30
Powiem tak, wzywałam naszą bolesławiecką Policję ,byłam również po pomoc Policji w Kruszynie, fakt nie pomogli ale nigdy nie miałam problemu z powodu nieuzasadnionego wezwania. W Kruszynie spotkałam się ze zrozumieniem mojego problemu - niestety nie mogli pomóc.
~ niezalogowany
21 sierpnia 2015r. o 19:57
No to nie wszyscy bolesławianie są równo traktowani przez policję. Może to wynika z osobowości albo policjanta, albo komendanta policji. Osobiście mam jak najgorsze zdanie o policjantach bolesławieckich, bo to bardzo, ale to bardzo okrutni ludzie.
~ niezalogowany
21 sierpnia 2015r. o 20:55
~ napisał(a): No to nie wszyscy bolesławianie są równo traktowani przez policję. Może to wynika z osobowości albo policjanta, albo komendanta policji. Osobiście mam jak najgorsze zdanie o policjantach bolesławieckich, bo to bardzo, ale to bardzo okrutni ludzie.
Może wynikać również z braku umiejętności komunikowania się międzyludzkiego, zdenerwowania, niepotrzebnej agresji, emocji - takie uczucia są normalne dla każdej stron, potem każdy z nas zastanawia się, że niepotrzebnie się uniósł, na pewno urzędnik, a tym bardziej policjant powinien zapanować nad emocjami ,bo tego wymaga jego zawód.
~ niezalogowany
22 sierpnia 2015r. o 1:01
Dzisiaj znowu śmierdziało.Podobno ktoś,coś do Bobru wylewał dla tego krótko.Nie mam siły.Ludzie,zacznijcie myśleć.
~marek niezalogowany
22 sierpnia 2015r. o 2:01
Jechałem teraz do łąki. Smród nie przeciętny, zaczyna się od kościuszki .
~ niezalogowany
22 sierpnia 2015r. o 10:46
~ napisał(a):
~ napisał(a): No to nie wszyscy bolesławianie są równo traktowani przez policję. Może to wynika z osobowości albo policjanta, albo komendanta policji. Osobiście mam jak najgorsze zdanie o policjantach bolesławieckich, bo to bardzo, ale to bardzo okrutni ludzie.
Może wynikać również z braku umiejętności komunikowania się międzyludzkiego, zdenerwowania, niepotrzebnej agresji, emocji - takie uczucia są normalne dla każdej stron, potem każdy z nas zastanawia się, że niepotrzebnie się uniósł, na pewno urzędnik, a tym bardziej policjant powinien zapanować nad emocjami ,bo tego wymaga jego zawód.

Nikt nigdy z nas zgłaszających policjantowi problem się nie uniósł ani niestety na policjanta nie podniósł żadnej ręki ani nie przyłożył mu pałą po plecach, policjant sam złożył pozew do sądu, bo zgłosiliśmy problem telefonicznie imiennie. Tak właśnie okrutna policja bolesławiecka działa wobec uczciwych ludzi. Jeszcze nie slyszeliśmy, aby policjant ukarał sprawcę, natomiast nad ofiarą pastwi się do woli i kłamią policjanci w sądzie, że aż wstyd, kto nas Polaków powinien bronić i panować nad bezpieczeństwem obywateli. Prezydent Duda powinien wymienić tych okrutnych policjantów, zrobić selekcję, bo jak do tej pory policja podlega pod Starostwo Powiatowe, a tam PO rządzi niestety. Dlatego ja i moja rodzina wie na kogo będziemy głosować. W Niemczech smrody dawno się skończyły, policja cieszy się ogromnym zaufaniem i poważaniem, bo tam policjant każdy, potrafi odróżnić dobro od zła, w przeciwieństwie do naszej policji.
~ niezalogowany
22 sierpnia 2015r. o 13:30
~marek napisał(a): Jechałem teraz do łąki. Smród nie przeciętny, zaczyna się od kościuszki .

To od kierunku wiatru chyba zależy.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza