~ napisał(a): ~ napisał(a): No to nie wszyscy bolesławianie są równo traktowani przez policję. Może to wynika z osobowości albo policjanta, albo komendanta policji. Osobiście mam jak najgorsze zdanie o policjantach bolesławieckich, bo to bardzo, ale to bardzo okrutni ludzie.
Może wynikać również z braku umiejętności komunikowania się międzyludzkiego, zdenerwowania, niepotrzebnej agresji, emocji - takie uczucia są normalne dla każdej stron, potem każdy z nas zastanawia się, że niepotrzebnie się uniósł, na pewno urzędnik, a tym bardziej policjant powinien zapanować nad emocjami ,bo tego wymaga jego zawód.
Nikt nigdy z nas zgłaszających policjantowi problem się nie uniósł ani niestety na policjanta nie podniósł żadnej ręki ani nie przyłożył mu pałą po plecach, policjant sam złożył pozew do sądu, bo zgłosiliśmy problem telefonicznie imiennie. Tak właśnie okrutna policja bolesławiecka działa wobec uczciwych ludzi. Jeszcze nie slyszeliśmy, aby policjant ukarał sprawcę, natomiast nad ofiarą pastwi się do woli i kłamią policjanci w sądzie, że aż wstyd, kto nas Polaków powinien bronić i panować nad bezpieczeństwem obywateli. Prezydent Duda powinien wymienić tych okrutnych policjantów, zrobić selekcję, bo jak do tej pory policja podlega pod Starostwo Powiatowe, a tam PO rządzi niestety. Dlatego ja i moja rodzina wie na kogo będziemy głosować. W Niemczech smrody dawno się skończyły, policja cieszy się ogromnym zaufaniem i poważaniem, bo tam policjant każdy, potrafi odróżnić dobro od zła, w przeciwieństwie do naszej policji.