Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
15 tysięcy złotych dla Via Sudetica na Paradę Ceramiczną
~ niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 13:01
szkoda że nie było gliniady. Dla mnie to największa atrakcja święta ceramiki. Może za rok się dogadają i bedzie dobrze. Ta parada była teraz taka sobie, nie było klimatu. A koncerty w tłumie ludzi po spożyciu nie interesują mnie. Ceramiki mam dużo i na straganach kupują chyba raczej turyści.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Tancerz niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 13:23
To dopiero był "historyczny, na miarę otwarcia igrzysk UEFA" MEGA DANCE SHOW Wybawiłem się za wszystkie czasy :) Polecam, szczególnie od 2 minuty :) www.youtube.com/watch?v=5SiqyCkdDB4
~ niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 13:40
emem napisał(a):
~ napisał(a): że za 15 tysięcy udało się mu zorganizować tak wielką paradę kultur, zakupić i opłacić zrobienie tylu strojów, wynająć tyle, z pewnością nie tanich, pojazdów, mobilnych platform, orkiestrę, itd. a generalnie,

Stroje i platformy wszystkie firmy przygotowywaly samodzielnie i na swoj koszt.

Oj, nie załapałeś tonu wypowiedzi i intencji autora ;) na pewno nie jest to podziw dla Liskiewicza :P
~:) niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 14:17
Blackjack napisał(a): A ty może będziesz tylko pisał w dniu idioty?

Lajkuję to, boskie!
~z boku niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 15:28
całe forum huczy o 15 - 20 - 40 koła na niedźwiedzie czy gliniadę, a tu po cichutku cwany Lisek miękką łapka przytula 15 koła zupełnie za free :D
2161
#fobiak nieaktywny
25 sierpnia 2015r. o 15:50
patent, amerakanie odkupili od jednego z panstw 3-go swiata patent na tabletki na hypatitis c za 2 milirdy dolcow. sprzedaja teraz 20 tabletek za 50.000 dolcow.
nowak opatentowal gliniade, ale to nie jego pomysl, ludzie od wiekow smaruja sie glina, nie tylko jako ochrona przed komarami, w afryce, pldn. ameryce, azji tubylcy, indianie czy aborigines smaruja sie na codzien. ten patent bogusia mozna latwo obejsc, uzywajac innej nazwy, wszystkich nazw on nie jest w stanie opatentowac.
bogus powtarza kilkakrotnie, ze 45 tysiecy to nie jest duzo, niech to powie, kasjerce na kasie w jakiejs biedronce.
placac za patent bogus wymyslil sobie, ze bedzie okradal miasto na wielka skale jak przystalo na patentowca, taka impreza nie jest wiecej warta jak 4.999 zl.
wiekszosc bioraca udzial w gliniadzie smaruje sie glina dla wlasnej przyjemnosci a nie dla pieniadzy a pieniadze dostanie i tak blazen patentowy.
dziwie sie, ze romciu betoniarz nie wywali tego blazna do lwowka lub chojnowa na zbity pysk. chce krasc to niech wraca do paryza. mi tam niedziwiedzie sie podobaly.
~ niezalogowany
25 sierpnia 2015r. o 16:32
To gołodupcu zrób gliniadę z 4999,weź od romka 15 koła,i masz 2 letnią kasę twego zasiłku z UP.
2161
#fobiak nieaktywny
25 sierpnia 2015r. o 17:32
~ napisał(a): To gołodupcu zrób gliniadę z 4999,weź od romka 15 koła,i masz 2 letnią kasę twego zasiłku z UP.

ja moge zrobic za darmo dla miasta w ktorym sie urodzilem a kase moge robic w los angeles we lwowku i w chojnowie, dla takiego geniusza jak bogus to zaden problem to dlaczego ja mialbym miec z tym problem
chetnych do smarowania nie brakuje
a zdzieranie kasy z podatnikow w rodzinnym miescie to zwykle chamstwo, dziwie sie romciowi betoniarzowi, ze tak sie plaszczy przed zlodziejami
bogus powinien przdstawic wszystkie koszty zwiazane z jego impreza i wtedy moge tobie wyliczyc co do grosza ile kosztuje taka impreza a ile on na tym zarabia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.