~egon napisał(a): Panie Lucjanie, z całym szacunkiem. O czym tu dyskutować? To nie miejsce do dyskusji! Tutaj ludzie wyrażają swoje zdanie i opinię, a że anonimowo? to też o czymś świadczy. Ujawnienie się z imienia i nazwiska spowoduje banicje w tym wykoślawionym samorządzie, które przysposobiło sobie taki ruch społeczny jak Solidarność. Doświadczyli tego pracownicy zrzeszeni w Solidarności...
Dyskusja powinna odbyć się u Was w siedzibie, żeby pozbyć się ludzi, którzy przez lata szkodzą lokalnej solidarności pod pretekstem swojej rzekomej martyrologii. Pozbycia się ludzi którzy zgrywają wielce umęczonych bohaterów.
Panie egon ja jestem członkiem Solidarności i sam nic nie zrobię , poszukuję ludzi którym tak jak mnie zależy na odzyskaniu zaufania do związku ,w roku 1980 były nas dziesiątki chciałbym aby choć część wyszła z ukrycia a zapewniam Pana że wszystko przestanie się kręcić wokół Razika i Filipka . Przebiegu zebrania nie będę komentował tylko jedno powiem co dotyczy mnie - Zbyszek mnie nie zauważył podszedł do Janka i spytał czy Lutek jest obaj trochę mnie atakowali ale kulturalnie wyrażali swoje opinie , dopiero po zebraniu zostałem obrażony przez Razika ale to też postawię na najbliższym zebraniu. .Napisał Pan to co powiedział Janek że Bolec to nie miejsce na dyskusje , ja Panu odpowiem - każde miejsce jest odpowiednie na rzeczową dyskusję .