~jogi napisał(a): A czy AGA jeszcze tam pracuje. Ma za krec iscie miękkie cycuszki
~ napisał(a):~Ja napisał(a): Ja tym kobieta wierze, jestem stalym bywalcem tego sklepu, szok!!!!!!!! nie wiem gdzie jest centrala? zreszta juz widac na naszym rynku gdzie jest zle, wystarczy spojrzec na oferty pracy, kaufland, kerfur.... itd wrecz blagaja o pracownikow ale co z tego za psie pieniadze, umowe zlecenie i chamskie traktowanie nikt dluzej nie popracuje.
Wystarczy zadzwonic do Wrocławia do centrali Kaufland i tam można się wypowiedzieć :*
~ napisał(a):~ napisał(a):~Ja napisał(a): Ja tym kobieta wierze, jestem stalym bywalcem tego sklepu, szok!!!!!!!! nie wiem gdzie jest centrala? zreszta juz widac na naszym rynku gdzie jest zle, wystarczy spojrzec na oferty pracy, kaufland, kerfur.... itd wrecz blagaja o pracownikow ale co z tego za psie pieniadze, umowe zlecenie i chamskie traktowanie nikt dluzej nie popracuje.
Wystarczy zadzwonic do Wrocławia do centrali Kaufland i tam można się wypowiedzieć :*
Adres: Szybka 6-10, 50-421 Wrocław
Telefon:71 377 01 00 albo na bezpłatną infolinie 800 100 456
Godziny: Dzisiaj otwarte · 06:30–20:00
Dodaj opinię
Opinie
~zmeczona napisał(a): Za czasow starej ekipy z przed niespełna roku naprawde z checia przychodzilam do pracy... a teraz marze tylko zeby mnie zwolnili (sytuacja nie pozwala zebym zrobila to sama). Czlowiek codziennie robi to samo ale jak "wieloryby" sa na pokladzie to ten stres ze dostanie sie opieprz za co o czym nie miales pojecia.. robi swoje.. wiekszosc z nas ma tego dosc ale co zrobic kiedy ma sie kredyty lub rodzine na utrzymaniu?..
Pozdrawiam wszystkich tych ktorzy nie maja o tym pojecia..