~Ryśka napisał(a): Zastanawiam się jakby faktycznie ktoś się odważył i zwolnił się podając powód mobing. Jakie byłyby tego dalsze konsekwencje? Kumpela właśnie szuka innej pracy, bo już po nocach nie może spać. Ciśnienie jej skacze cały czas a nie chce iść na L4. Nie mogę na to patrzeć. Oprócz poszukiwań innej roboty nie wiem jak jej pomóc.
Powiem ci tak ja pracowałam długo w Kauflandzie jeżdziły po mnie któregoś dnia nagrałam na telefon.poszłam na L$ na 1,5 miesiąca w między czasie zadzwoniłam do dyrektor regionalne żeby powiedzieć jej co sie dzieje była rozmowa przy dyrektorce oczywiście.Ja się zwolniłam wkońcu bo już nie szło wytrzymać regionalna nic z ty nie zrobiła więc oddałam sprawe do sądu i czekam już siódmy miesiąc .Zobaczymy co bedzie dalej a prócz tego mam L4 na 10 dni którego nie dałam bo mnie zastraszały a miałam druk na kręgosłup bo mnie strasznie bolał i chodzić nie mogłam a dopiero co dżwigać ale oni to olewają taka jest prawda.A regionalna stwierdziła że nagranie nie może być dowodem w sprawie więc się okaże.