PanM napisał(a): 17 GO kwietnia tego roku złożyłem do Rady Miasta postulat dotyczący konsumpcji za publiczne pieniądze .Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.Co raczej nie dziwi.
Jak mogłem narażać władze na niedożywienie.
Proszę zwrócić uwagę że to nie irmy prywatne a władze / urzędnicy / zainteresowani są " SPECJALNYMI STREFAMI " .
Dowodzi to że mają świadomość iż pozostałe firmy mają znacznie gorsze warunki do funkcjonowania oraz generują zjawisko " NIERÓWNEGO TRAKTOWANIA PODMIOTÓW "
Ponad to składając inwestorom oferty władze w żaden sposób nie dbają o interes pracowników najemnych zamieszkałych na terenie zarządzanym przez samorząd.
Rzeczone biuro strefy to następna " DZIUPLA " dla następnego " GŁODNEGO ZNAJOMEGO "
Nazywając po imieniu dalej w sposób systematyczny , wyrachowany jesteśmy okradani.
Na Facebook jest strona " Inicjatywy Obywatelskie - moje miasto" jest tam więcej korespondencji z naszymi dobrodziejami.Dobrodziejami którzy nie potrafią / lub nie chcą / rozwiązać tak prostego problemu jak gospodarka opakowaniami po płynach a co za tym idzie dzikimi wysypiskami mimo ponad milionowej nadwyżce za śmieci.[img=1442425810_3psbpxp.jpg]
Panie P. podziwiam Pana za przemyslenia. Jednakże nie popieram tego rodzaju postaw. Donkiszoteria nie jest w modzie. Pańskie cytaty już nikogo nie rajcują tym bardziej, że doznał Pan sromotnej porażki w ostatnich wyborach.